Logo
Cardano Ecosystem

Cryptobase

11/24/2021

·

774 views


Το eToro σταματά τη διαπραγμάτευση των Cardano & Tron για χρήστες των ΗΠΑ, λόγω ρυθμιστικών ανησυχιών.

Σε μια δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη, το ισραηλινό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων eToro ανακοίνωσε ότι θα διαγράψει από τις λίστες του, το Cardano ( ADA ) και το Tron (TRX) για πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το τέλος του έτους. Μετά τις...

Το eToro σταματά τη διαπραγμάτευση των Cardano & Tron για χρήστες των ΗΠΑ, λόγω ρυθμιστικών ανησυχιών.

Σε μια δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη, το ισραηλινό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων eToro ανακοίνωσε ότι θα διαγράψει από τις λίστες του, το Cardano ( ADA ) και το Tron (TRX) για πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το τέλος του έτους.

Μετά τις 31 Δεκεμβρίου, οι χρήστες των ΗΠΑ δεν θα μπορούν πλέον να ανοίγουν νέες θέσεις σε ADA και TRX. Επιπλέον, τα πορτοφόλια θα είναι ουσιαστικά σε λειτουργία μόνο για ανάληψη μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2022, οπότε και οι πωλήσεις θα περιοριστούν. Κατά τη λήψη της απόφασης, η eToro ανέφερε ρυθμιστικές ανησυχίες που αφορούν και τα δύο περιουσιακά στοιχεία.

Η κίνηση προκάλεσε έκπληξη σε ορισμένους, καθώς το ADA δεν συνδέεται παραδοσιακά με ρυθμιστικά προβλήματα. Σε σύγκριση με την Ripple ( XRP ), του οποίου οι δημιουργοί ασχολούνται επί του παρόντος με την SEC, καθώς και το Monero, καθώς τα χαρακτηριστικά του απορρήτου του,  κάνουν κάποιους να φοβούνται ότι γίνεται εύκολα κατάχρηση για παράνομους σκοπούς. Αυτά τα δύο νομίσματα αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο βάρος του ρυθμιστικού ελέγχου στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων.

Το ADA, αυτή τη στιγμή κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου τριμήνου, ο Charles Hoskinson, ιδρυτής της Cardano, ανακοίνωσε μια συνεργασία με τον πάροχο ανάλυσης blockchain Confirm για τη συμμόρφωση του με τα ρυθμιστικά πλαίσια, καθώς και οδηγίες κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Η κίνηση επικρίθηκε από ορισμένους υποστηρικτές του ADA, οι οποίοι ήθελαν το έργο να κρατήσει πιο αποκεντρωμένο χαρακτήρα.

Αυτή η απροσδόκητη αυτή κίνηση του eToro ανάγκασε τον Hoskinson να διευκρινίσει στο YouTube τη θέση του γύρω από αυτές τις ειδήσεις.

Συνοπτικά, ο Hoskinson είπε ότι ούτε το Cardano Foundation, ούτε η IOHK έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με οικονομικές ρυθμιστικές αρχές σχετικά με το $ADA. Η κίνηση της eToro είναι το αποτέλεσμα της έλλειψης ρυθμιστικής σαφήνειας σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και παρόλο που είναι ατυχές το γεγονός ότι η eToro θεώρησε ότι έπρεπε να προβεί σε αυτήν την ενέργεια, η κατάργηση του $ADA από την πλατφόρμα eToro στις ΗΠΑ δεν θα έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στη ρευστότητα του ADA.

Το άρθρο Το eToro σταματά τη διαπραγμάτευση των Cardano & Tron για χρήστες των ΗΠΑ, λόγω ρυθμιστικών ανησυχιών. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Cryptobase

ORIGINAL SOURCE

https://cryptobase.gr/to-etoro-stamata-t...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from Cryptobase

See more
Οι φάλαινες του Cardano σε νέο υψηλό ρεκόρ
Cryptobase
Οι φάλαινες του Cardano σε νέο υψηλό ρεκόρ

03/09/2022

·

521 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analyticsWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X