Logo
Cardano Ecosystem

Cryptobase

11/16/2023

·

29 views


Cardano și Dogecoin conduc redresarea pieței crypto • crypto.ro

Capitalizarea totală a pieței crypto a crescut cu 4,6% în ultimele 24 de ore, ajungând la impresionanta sumă de 1,44 trilioane de dolari – un apogeu atins ultima dată în mai 2022. Această creștere a anulat...

Cardano și Dogecoin conduc redresarea pieței crypto • crypto.ro

Capitalizarea totală a pieței crypto a crescut cu 4,6% în ultimele 24 de ore, ajungând la impresionanta sumă de 1,44 trilioane de dolari – un apogeu atins ultima dată în mai 2022. Această creștere a anulat majoritatea pierderilor dintr-un recent eveniment de lichidare de 300 de milioane de dolari, aducând Bitcoin (BTC) și o serie de criptomonede alternative (altcoins) înapoi la nivelurile observate cu o săptămână în urmă.

Cardano (ADA) și Dogecoin (DOGE) au luat centrul atenției, conducând rally-ul printre principalele tokenuri după capitalizarea de piață. Cele două altcoin-uri au înregistrat creșteri de până la 6%, depășindu-și concurenții într-o zi de câștiguri substanțiale din pieță. De remarcat că aceste creșteri au avut loc în absența unor catalizatori direcți, indicând o mișcare a pieței propulsată în principal de cumpărări spot, mai degrabă decât tranzacționarea futures.

Cardano, platforma blockchain cunoscută pentru funcționalitatea sa de smart contracte, a văzut o creștere de 6,14% a tokenului său ADA până la 41 de cenți. Această creștere vine în ciuda previziunilor recente care sugerau o posibilă scădere a valorii ADA. Unii analiști anticipaseră anterior că ADA ar putea atinge un preț de 0,348 dolari până pe 20 noiembrie 2023, ceea ce ar reprezenta o creștere de aproximativ 6,25% față de nivelurile curente, la acel timp.

Graficul prețului ADA (Cardano) pe 24 de ore | CoinMarketCap

Mai mult, recenta ieșire a Cardano dintr-o rezistență de 85 de zile la 0,41 dolari indică o posibilă revenire la maximul său anual, adăugând un alt strat de complexitate dinamicilor pieței.

Între timp, cea mai cunoscută criptomonedă meme, Dogecoin, a demonstrat, de asemenea, o performanță robustă. Conform previziunilor de la Changelly, se așteaptă ca valoarea DOGE să crească cu 6,00% și să atingă 0,074862 dolari.

Între timp, criptomoneda originară din meme, Dogecoin, a demonstrat, de asemenea, o performanță robustă. Conform previziunilor de la Changelly, se așteaptă ca valoarea DOGE să crească cu 6,00% și să atingă 0,074862 dolari.

Graficul prețului Doge (Dogecoin) pe 24 de ore | CoinMarketCap

Aceste tendințe optimiste se aliniază cu recenta depășire a Bitcoin de pragul de 37.000 de dolari, declanșând câștiguri puternice pe diferite piețe crypto. Creșterea a fost în mod special benefică pentru ADA și DOGE, care au capitalizat pe sentimentul pozitiv al pieței pentru a genera creșteri semnificative ale prețurilor.

AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on Cryptobase

ORIGINAL SOURCE

https://crypto.ro/stiri/cardano-si-dogec...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Cryptobase

See more
Robinhood delistează Cardano, Polygon și Solana • crypto.ro
Cryptobase
Robinhood delistează Cardano, Polygon și Solana • crypto.ro

01/05/2024

·

35 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)