Bitcoin: Investitorii instituționali au cumpărat dip-ul pe măsură ce China FUD se dispersează

Crypto - RO 9 months ago Report
Telegram LinkedIn

Investitorii instituționali au cumpărat Bitcoin la prețuri reduse, cauzate de FUD-ul răspândit din China. Inflow-ul ultimei săptămâni a fost de $95 de milioane în rândul produselor destinate acestui tip de investitori.

 Investitorii instituționali au cumpărat dip-ul pe măsură ce China FUD se disperseazăFluxul săptămânal al fondurilor în sfera crypto | CoinShares

Conform raportului Digital Asset Fund Flows Weekly, publicat de CoinShares, o creștere a cumpărătorilor care au apărut după scăderea prețului a stabilit a șasea săptămână la rând de intrări de capital pentru investitorii instituționali, care au urmărit produsele digitale la un preț redus.

Intrările de capital în valoare de $95 de milioane, realizate între 20 și 24 Septembrie – constituie o creștere de 126% a inflow-ului săptămânal. Produsele de investiții în Bitcoin și Ethereum – au condus runda de finanțare cu intrări de $50 de milioane și respectiv $29 de milioane.

Apetitul investitorilor instituționali pentru monedele Altcoin pare că a rămas la fel de ridicat, pe măsură ce uneltele de identificare on-chain au urmărit investiții în Solana, Cardano și Polkadot – de $3,9 milioane, $2,6 milioane și respectiv $2,4 milioane. Fondurile compuse din multiple active digitale au beneficiat de intrări de $6,4 milioane în ultima săptămână.

 Investitorii instituționali au cumpărat dip-ul pe măsură ce China FUD se disperseazăIntrările în funcție de monedă | CoinShares

Marele zid chinezesc al FUD-ului

Vineri, 24 Septembrie, People’s Bank of China a publicat online un alt anunț în care interzicea din nou tranzacțiile cu crypto-monede pe teritoriul țării. Știrea a cauzat o scădere de 10% a prețului BTCUSD, alături de un declin general al prețurilor din sfera crypto.

Măsurile luate de PBoC, care au fost inițial publicate în 3 Septembrie, cu mult înainte să fie răspândite în sursele media vestice, au subliniat faptul că instituțiile financiare și procesatorii de plăți nu mai au permisiunea de a oferi servicii cu privire la tranzacții crypto.

Chiar dacă FUD-ul împrăștiat de organele chinezești de reglementare au avut un impact asupra pieței crypto, acesta a servit și drept catalizator pentru creșterile substanțiale care au urmat în lunile care succedau anunțurile.

În Septembrie 2017, guvernul chinezesc le-a interzis exchange-urilor să mai ofere servicii utilizatorilor de pe teritoriul țării – cărora nu le-a mai permis participarea la ICO-uri. În urma acestei duble interdicții, prețul BTC a avut parte de o creștere istorică de la $4,000 la $20,000 în mai puțin de trei luni.

Original Source: https://crypto.ro/stiri/bitcoin-investitori-dip-china-fud/

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.

Join Our Weekly Newsletter of Cardano

Your weekly dose of Cardano news straight to your inbox!
GADA Finance is launching its Initial Stake Pool Offering (ISPO) Starting on June 29, 2022
Being the first permissionless and community-governed launchpad on Cardano, we intend to raise funds through a public ISPO which will enhance the Cardano ecosystem. CLICK HERE!
READ THE ORIGINAL ARTICLE ON >> Crypto - RO