Bitcoin en ethereum pakken nieuwe ATH’s, cardano en litecoin stijgen hard, maar deze altcoins nog harder

3 weeks ago    113 views
Telegram LinkedIn
Join us in creating a new level of authenticity in document verification.

De koersen van de twee grootse cryptocurrencies op de markt blijven stijgen en bereikten afgelopen nacht zelfs nieuwe records. Toch zien we enkele altcoins zelfs nog harder stijgen. Tijdens de piek om 5 uur vanochtend kwam de totale marktkapitalisatie alweer even in de buurt van $3,1 biljoen.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) brak zondagavond eindelijk uit en de koers hield vervolgens stand boven $66.000. Toch was er nog even een dipje tegen het eind van de middag naar $65.500, maar de koers maakte toen gelijk een bounce naar $66.600 en hield wederom stand boven $66.000.

Tegen middennacht brak bitcoin verder uit. De koers doorbrak de all-time high (ATH) van enkele weken geleden en kwam toen bij een nieuw record van $67.700 uit. Vervolgens bleef bitcoin gedurende nacht verder klimmen en om 5 uur vannacht maakte de koers nog een sprongetje. Toen behaalde bitcoin een nieuwe ATH van ongeveer $68.600! Ondanks de ATH prijzen blijft het aanbod op cryptocurrency-exchanges afnemen, een bullish teken.

As #Bitcoin hits new All-Time-Highs, exchange balances continue to be depleted.

Exchange reserves we track account for just over 12.9% of the circulating supply and are still seeing outflows, even at ATH prices.

Read: https://t.co/unaRv5iHHq

Watch: https://t.co/5K2LuXChem pic.twitter.com/vSWjsbkPRJ

— glassnode (@glassnode) November 9, 2021

Sinds die nieuwe ATH is de bitcoin koers iets omlaag aan het corrigeren, zoekend naar een nieuwe bodem. Wellicht dat bitcoin op het moment van schrijven een nieuwe higher low al kan vestigen rond $68.000. Dan zou deze rally snel door kunnen zetten. De verwachting is wel dat de $70.000 een struikelblok kan zijn met veel weerstand. Ook begint de futures-markt langzamerhand weer op te warmen. Het is dus ook mogelijk dat we een pullback zien voordat de rally hervat.

New all-time high for #Bitcoin and a pretty good track record for our prediction poll:
🟠 BTC at $68k next week.
🟠 BTC at $75k mid-November.
🟠 BTC at $80k beginning of December.
📈👀👇 pic.twitter.com/aTER1US7Mh

— ecoinometrics (@ecoinometrics) November 9, 2021

Ethereum (ETH)

Ook ethereum (ETH) blijft klimmen, al stijgt de koers weer minder hard dan die van bitcoin. Ether bereikte maandagochtend al een nieuwe ATH van $4.780 en hield vervolgens stand boven $4.700. De koers doorbrak tegen de avond wederom zijn record en schoot toen naar $4.800. Ether bleef vervolgens klimmen en pakte om 5 uur vanochtend, om dezelfde tijd als bitcoin, een nieuwe ATH van $4.850! Ook ether is sindsdien iets omlaag gecorrigeerd maar lijkt wellicht rond $4.800 stand te houden. Die $5.000 komt steeds dichterbij.

Cardano (ADA)

Terwijl de rest van de top 10 iets achter blijft, zien we juist cardano (ADA) eindelijk weer hard stijgen. ADA bleef de afgelopen weken achter liggen op de meeste koersen, maar brak gisteren tegen het eind van de middag ook eindelijk uit. Vanochtend is de koers steeds sneller gaan stijgen en ADA staat inmiddels 12% in de plus ten opzichte van 24 uur geleden en komt nu bij $2,28 uit. Dat is het hoogst in een maand. Kan de stijging van ADA gelijk doorzetten, dan is er echter nog wel een lange weg te gaan om weer het record van begin september te evenaren.

Top 100 hardste stijgers

Vlak buiten de top 10 zien we litecoin (LTC) hard stijgen. Litcoin was ooit een van de grootste crypto op de markt, maar bleef de afgelopen maanden achter. Veel nieuwe altcoins stormden dit jaar de top 10 binnen terwijl litecoin bleef dalen. Tot wellicht vandaag dan. Litecoin staat maar liefst 18% in de plus en komt $247.00 uit. Dat is echter nog wel 40% onder de ATH uit mei.

Dan hebben we nog helium (HNT), die maar liefst 20% in de plus staat en afgelopen nacht een nieuwe ATH van $52,4 bereikte. Ook basic attention token (BAT) stijgt hard en staat 23% in de plus. Loopring (LRC) is weer de hardste stijger in de top 100 crypto, staat zelfs 36% in de plus en inmiddels 400% ten opzichte van een week geleden.

Verlux is Building The Biggest Cross-Chain NFT Marketplace On The Cardano Blockchain - Join Seed Sale
AFRIXX - An African generative NFT project


BUY AFRIXX NFT - An African generative NFT project
The first NFT project to combine art and history, aiming to expand the knowledge of Africans and their history. BUY NFT NOW - https://afrixx.io/buy
Read the article in Crypto-insiders
A decentralized Bison meme coin on cardano network
ADACASH - Earn passive income.