Logo
Cardano Ecosystem

Btcdirect/EU

07/02/2022

·

328 views


Zoek je nog een vakantiebestemming? Barcelona heeft een Cardano (ADA) hotel

Het zou vast drukker zijn in de bull- dan in de bearmarkt, maar populair is het zeker. Barcelona heeft een eigen Cardano hotel. Deze accommodatie genaamd ‘Cardano Boutique Hotel Ginebra’ is gestationeerd op het hoofdplein van de Catalaanse stad....

Zoek je nog een vakantiebestemming? Barcelona heeft een Cardano (ADA) hotel

Het zou vast drukker zijn in de bull- dan in de bearmarkt, maar populair is het zeker. Barcelona heeft een eigen Cardano hotel. Deze accommodatie genaamd ‘Cardano Boutique Hotel Ginebra’ is gestationeerd op het hoofdplein van de Catalaanse stad.

Het Cardano hotel

Waarom zou je voor dit hotel kiezen? Is dat alleen omdat je er met Cardano kan betalen? Nee, zegt een eigenaar van het hotel. Hierbij moet je natuurlijk oppassen dat het geen ‘wij van WC Eend’ verhaal wordt, maar het is gelegen op een van de drukste plekken in Barcelona; een paar stappen van het treinstation. Dus naast dat Cardano fanaten hier met hun favoriete currency kunnen betalen, ligt het hotel erg centraal.

Een van de eigenaren vertelt in de YouTube video dat hij ook hoopt dat het hotel een echte Cardano-hub wordt, waar meetings gehouden worden. Daarnaast fungeert het hotel volgens het instagram-kanaal ook als een Cardano stakepool.

Ook heeft het zelf een goed doel opgericht voor Bangladesh, en als kers op de taart worden er ook ADA-podcasts gemaakt in de ‘podcast-hoek’ die te zien is in de video.

Cardano moest in de naam (en het logo)

Cardano Boutique Hotel Ginebra was naar eigen zeggen een van de eerste bedrijven die Cardano als betaalmiddel accepteerde in 2017, zo vertelt de eigenaar in een YouTube video. Hij laat in deze video het hotel zien, samen met het uitzicht. De reden dat het hotel overstapte op betalingen in ADA, is omdat de eigenaars geloven in de ‘gelijke’ en ‘eerlijke’ systemen die Cardano ontwikkelt.

Hier geloofden ze zo erg in, dat ze besloten om hun hotel om te dopen van ‘Boutique Hotel Ginebra’ naar ‘Cardano Boutique Hotel Ginebra’. Daarnaast kreeg het logo van het hotel ook een Cardano-tintje.

Nu kan je natuurlijk denken: de schrijver van dit artikel heeft er natuurlijk veel aan dat dit Cardano hotel bekend wordt. De schrijver van dit artikel heeft geen ADA in zijn portfolio of enige affiniteit met dit hotel.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Btcdirect/EU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/zoek-je-nog-...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from Btcdirect/EU

See more
Analyse: gaat Cardano (ADA) terug naar 0,16 dollar?
Btcdirect/EU
Analyse: gaat Cardano (ADA) terug naar 0,16 dollar?

11/22/2022

·

94 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X