Waarom vandaag een belangrijke dag is voor Cardano (ADA)

2 months ago    284 views
Telegram LinkedIn
Genius Yield | Automated Yield optimizer on Cardano Blockchain

Vandaag is het zover! De Cardano Summit 2021, een evenement waarop het team achter de ADA-token belangrijke partnerschappen zal aankondigen. Vorige week deelde Sidney Vollmer, Head of Brand and Comms bij de Cardano Foundation al deze tweet:

Don’t really want to brag or anything but…

some of the partnerships we’re announcing at the #CardanoSummit will blow people’s mind.

Really grateful for the chances we at @CardanoStiftung have to change the world for the better, and have fun together.

Tune in. pic.twitter.com/rkNDky49cw

— Sidney Vollmer (@SidneyVollmer) September 14, 2021

Grote interesse

Als we de bijbehorende website moeten geloven, zal de Cardano Summit 2021 hun grootste evenement ooit zijn. De Summit zal bestaan uit een mix van online en fysieke evenementen, verspreid over de wereld.

Iets voor 17:00 uur Nederlandse tijd gaat het feest beginnen, met een keynote presentatie van Charles Hoskinson, oprichter van Cardano. De rest van het programma zal bestaan uit presentaties, panel discussies en interviews.

Bijna 3.500 Cardano-fans verspreid over de wereld kunnen hun hart ophalen, het evenement vindt namelijk gelijktijdig plaats in Berlijn, Kaapstad, Londen, Miami, New York en Wyoming.

Maar je kan het evenement ook dichter in de buurt volgen, bijvoorbeeld in Amsterdam. Daar hebben 150 geïnteresseerden zich aangemeld. Het maximale aantal van 150 deelnemers is alleen helaas al bereikt.

Wat kan je verwachten?

Buiten de cryptische tweet van Sidney Vollmer is er nog weinig bekend. Toch zijn er wel wat nieuwe projecten die binnenkort worden gelanceerd op het Cardano-netwerk. Het is alleen onbekend of Vollmer hiernaar verwijst.

Zo zal Liqwid Finance een platform bieden voor gedecentraliseerd lenen en uitlenen via Cardano. Ook zal SundaeSwap binnenkort worden gelanceerd. Dat is een decentrale cryptobeurs die gebruikmaakt van de Cardano blockchain.

Volgens geruchten op Reddit zullen beide projecten ergens in oktober worden gelanceerd. We zijn benieuwd!

Investeer in ADA

BTC Direct heeft een nieuw tradingplatform gelanceerd, met onder andere ADA, de munt van Cardano. Maak een account aan met voucher code NIEUWS en je krijgt 10 euro van ons om mee te handelen. Deze voucher code vul je onderaan het aanmeldscherm in. Klik op de knop hieronder om direct een account aan te maken.

Meld je aan

Liever eerst meer informatie?

Verlux is Building The Biggest Cross-Chain NFT Marketplace On The Cardano Blockchain - Join Seed Sale

BUY AFRIXX NFT - An African generative NFT project
The first NFT project to combine art and history, aiming to expand the knowledge of Africans and their history. BUY NFT NOW - https://afrixx.io/buy
Read the article in Btcdirect-EU
A decentralized Bison meme coin on cardano network
ADACASH - Earn passive income.