Logo
Cardano Ecosystem

Newsbit

09/05/2022

·

203 views


Waarom is de Cardano prijs de afgelopen week met 11% gestegen?

De prijs van Cardano (ADA) is met meer dan 6% omhooggeschoten nu 22 september is bevestigd als de officiële datum voor de Vasil-hardfork. Het bericht Waarom is de Cardano prijs de afgelopen week met 11% gestegen? verscheen eerst op...

Waarom is de Cardano prijs de afgelopen week met 11% gestegen?

De prijs van Cardano is in een week tijd met 11 procent omhooggeschoten. De prijsstijging vond plaats nadat oprichter Charles Hoskinson bevestigde dat 22 september de officiële datum voor de Vasil-hardfork zal worden.

De belangrijke Vasil hard fork

De oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, zei afgelopen vrijdag dat de Vasil-hardfork er eindelijk aankomt en deze plaats zal vinden op 22 september. De langverwachte Vasil-hardfork is al twee keer uitgesteld, eerst in juni en vervolgens eind juli. IOHK en ontwikkelaars verwachten nu na grondig testen een soepele netwerkovergang tegemoet te gaan.

Charles Hoskinson had eerder laten doorschemeren dat de Vasil-hardfork hoogstwaarschijnlijk eind september op het Cardano-mainnet geïnstalleerd zal worden. De definitieve datum kon nu bekendgemaakt worden, omdat de laatste benodigde node-upgrades na uitvoerig testen ook zijn goedgekeurd. Om de nieuwe hard-fork te kunnen gebruiken, moeten de exchanges deze node-upgrade ook op hun platform doorvoeren.

DApps en crypto-exchanges maken zich klaar

De grootste crypto-exchanges ter wereld, waaronder Binance, MEXC en Bitrue, vertellen ook klaar te zijn voor de hard-fork. Ondertussen zijn Upbit, Coinbase, WhiteBit, BKEX en HitBTC nog bezig en zijn XT.com, AAX, ChangellyPRO en ZB.com nog niet begonnen om de node-upgrade te installeren.

Naast de crypto-exchanges zijn ook DApps volop bezig met zich klaarmaken voor de hard-fork. Hieronder vallen onder andere Minswap, Lending Pond, Aada en DQuadrant. Zowel exchanges als DApps hebben bekend gemaakt dat ze vóór de verwachte datum van 22 september klaar zijn met upgraden en testen. Charles Hoskinson deelde zijn gedachten over de hard fork in een livestream van afgelopen vrijdag.

“Wat zo geweldig is aan de datum, is dat het toevalligerwijs op dezelfde dag valt als de onafhankelijkheidsdag van Bulgarije”, aldus Hoskinson. Dat zegt Hoskinson, omdat de Vasil hard fork vernoemd is naar een Bulgaars lid van de gemeenschap die recent overleden is.

– Charles Hoskinson

Cardano prijs stijgt en whales worden actief

Zoals we al zeiden is de ADA prijs de afgelopen week met 11 procent gestegen, maar dat is niet de enige statistiek die stijgt. Cardano is namelijk ook getuige van toenemende whale-activiteit nadat Robinhood de token op 1 september op zijn platform heeft toegevoegd. Dit in combinatie met de nieuw bevestigde Vasil-hardforkdatum zal de toegenomen activiteit kunnen verklaren.

Het sentiment van de Cardano Community is ook positief in afwachting van de Vasil hard fork. De populaire Cardano-whale “ADA Whale” deelde in een tweet het optimistische sentiment over Cardano.

“Cardano is het eerste protocol sinds Ethereum dat een DeFi-ecosysteem uitrolt. Het is veilig, gedecentraliseerd, heeft een sterke gemeenschap en binnenkort de kans om te slagen en gelijken als Compound (Liqwid), AAVE (AADA) en Curve/Maker (Ardana) te evenaren of zelfs te overstijgen + nog veel meer.”

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Newsbit

ORIGINAL SOURCE

https://newsbit.nl/waarom-is-de-cardano-...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from Newsbit

See more
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork
Newsbit
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork

10/08/2022

·

105 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more

Featured ISPOs

Genius X
GENSX ISPOACTIVE

250M $GENSX · Ends in 09/12/2022


Featured Projects

Ada Handle
Ada Handle

NFT

Featured

Featured Events

Cardano Summit 2022
Cardano Summit 2022

11/20/2022 - 11/22/2022 · Lausanne, Switzerland


    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X