Logo
Cardano Ecosystem

Btcdirect/EU

11/08/2023

·

13 views


Waarom een belastingverlaging op 30 maart een doorbraak voor Cardano kan zijn - BLOX | Nieuws

Binnen de Cardano-gemeenschap is een boeiend voorstel opgedoken dat de potentie heeft om de financiële structuur van het netwerk te herzien. Een verlaging van de treasury belasting staat ter discussie, een beweging die niet alleen de Stake pool operator (SPO) zou kunnen beïnvloeden, maar ook […]

Waarom een belastingverlaging op 30 maart een doorbraak voor Cardano kan zijn - BLOX | Nieuws

Binnen de Cardano-gemeenschap is een boeiend voorstel opgedoken dat de potentie heeft om de financiële structuur van het netwerk te herzien. Een verlaging van de treasury belasting staat ter discussie, een beweging die niet alleen de Stake pool operator (SPO) zou kunnen beïnvloeden, maar ook een bredere impact kan hebben op de prijsbewegingen van ADA.

The Cardano treasury tax is 20% instead of 5% planned initially.

In practice the effective treasury tax rate is currently closer to 33%. So approximately 30 million $ADA is added to the Treasury each month.

Should we reset it to 5%?

This is what this PCP (Protocol Change… pic.twitter.com/NJ6oMdS84F

— 竜 SM₳UG (@SmaugPool) November 7, 2023

Belastingverlaging voorgesteld

Het voorstel om de belasting die naar de Cardano treasury gaat te verminderen van 20% naar 5% zou een stimulans kunnen zijn voor de SPO’s en het algemene ecosysteem. De treasury, beheerd door de Cardano Foundation, is cruciaal voor de financiering van ontwikkeling en onderhoud van het netwerk, alsmede voor gemeenschapsprojecten.

Invloed op SPO’s en ADA-prijs

De verandering zou niet alleen meer SPO’s kunnen aantrekken, maar het kan ook de manier waarop ADA-prijzen zich bewegen beïnvloeden. De beloning voor deze operators is essentieel voor het onderhoud van het netwerk en een aanpassing in de belastingverdeling zou de dynamiek kunnen veranderen.

Treasury tax en toekomstige groei

Op dit moment gaat 20% van alle transactiekosten naar de treasury, terwijl de overige 80% wordt verdeeld onder de SPO’s. Met meer dan 1.39 miljard ADA in de treasury, kan de voorgestelde belastingverlaging de groei van het netwerk een andere wending geven.

AD

@CardanoFeed - Follow us on X (formerly Twitter)

Stay informed with the latest $ADA Cardano news in real time.FOLLOW NOW!


Read Original Article on Btcdirect/EU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/waarom-een-b...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


.

More from Btcdirect/EU

See more
Analyse: Cardano presteert beter dan Bitcoin, more to come? - BLOX | Nieuws
Btcdirect/EU
Analyse: Cardano presteert beter dan Bitcoin, more to come? - BLOX | Nieuws

11/27/2023

·

6 views

Related News

See more

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)