Voor ’t zelfde geld: Heeft Cosmos meer waarde dan Cardano

1 week ago    127 views
Telegram LinkedIn
RavenDex, First Cross-Chain Swap DEX On The Cardano Ecosystem

Crypto Insiders geeft een uniek aanbod met een nieuwe serie artikelen genaamd ‘Voor ‘t zelfde geld’. Hierin interviewen wij onze crypto coaches, analisten en andere crypto fanaten over hun standpunt in de markt. Deze keer is het de beurt aan gem master Roemer Hoogerwerf, die praat over zijn verkochte gem en nieuwe investeringen.

Hij heeft één van zijn coins, equilibria (XEQ), een paar dagen geleden met $10.000 winst uitbetaald. Hij kocht XEQ op 100 satoshi en verkocht hem toen hij drie keer over de kop ging. Deze winst investeert hij verder in andere projecten: cosmos, bitcanna en een low cap coin met een marktkapitalisatie van maar $900.000.

Equilibria

De reden dat hij XEQ uitbetaalde, had vooral te maken met het gebrek aan vooruitgang.

Ik was lange tijd vrij bullish over equilibria, maar ze hadden de laatste tijd nauwelijks ontwikkelingen en begonnen dingen uit te stellen. Dat is voor mij een slecht teken.

“Het project heeft ook maar twee developers in hun team; nog een bijkomend risico. Ze zeiden dat ze nieuwe mensen zouden aannemen, maar dat is niet meer gebeurd”, zegt Hoogerwerf. “Als dit team zo klein blijft, verwacht ik niet veel speciaals meer.”

Hoogerwerf pakte uiteindelijk drie keer zijn initiële investering uit de coin. Hij hoopte op meer, maar hij beseft zich goed dat hij dit geld in andere projecten kan stoppen.

Ik ben altijd gefixeerd om x10 of x100 uit mijn investeringen te halen, maar ik moet soms ook met minder genoegen nemen. Uiteindelijk komen er altijd nieuwe projecten om te investeren.

BitCanna

Hij investeerde als eerste in een project waar hij al in zat: BCNA, de token van Bitcanna. Het project is vorige week overgegaan naar het Cosmos netwerk. Volgens Roemer is dit een mooie gelegenheid voor Bitcanna om zich op de marketing te storten. “Hiermee kunnen zij hun project een flinke boost geven.”

“Marketing-wise gebeurde er bij Bitcanna nog niet heel veel, maar dat is logisch, gezien ze bezig waren met de transitie. De mogelijkheden zijn veel groter bij Cosmos dan bij hun eigen blockchain,

zegt Hoogerwerf.  “Ik ben erg enthousiast en ik kijk uit naar de verdere ontwikkelingen.”

Terwijl Bitcanna druk bezig is met groeien, gaat Hoogerwerf een node runnen bij het project. Dit deed hij al in het oude netwerk en nu hij wat meer BCNA in bezit heeft, kan hij hiermee doorgaan in het nieuwe netwerk. “Hierdoor kan ik betrokken blijven bij mijn eigen investering. Voor de rest is het afwachten en hopen dat BCNA een leuk sprongetje maakt.”

Cosmos

Zijn tweede investering past goed bij BCNA. Hij heeft namelijk ook een bag cosmos (ATOM) gekocht. “Ik vind dat de echte waarde van ATOM ver onder de prijs ligt”, zegt Hoogerwerf.  “Cosmos zou op het gebied van kwaliteit veel hoger in de top 100 van crypto moeten staan.”

Het netwerk is al in volle gang, wat zeldzaam is in de crypto markt. Veel coin-stijgingen zijn gebaseerd op een hype. Cardano kan bijvoorbeeld nog geen werkende blockchain tonen, maar Cosmos wel. Dit maakt de coin voor mij heel sterk. Ik hou niet van projecten met veel hype en weinig product. Ik hecht veel meer waarde aan een project dat al bestaat, dan iets wat er nog niet is.

Aeternalism

Zijn laatste investering is aeternalism (AES), een low cap coin die in de toekomst waarschijnlijk ook naar het Cosmos netwerk gaat. “Ik denk dat  daar zeker wat te winnen valt. Dit netwerk is decentralized finance (DeFi), je kan het staken, en het heeft veel projectontwikkelingen. Ik als low cap-connaisseur moest dit natuurlijk in mijn portfolio hebben. Het enige minpuntje is dat het project nog niet veel volgers heeft”, zegt Hoogerwerf. “Je moet af en toe risico’s nemen, en bij AES durf ik dat wel aan.”

Mensen die altijd op de hoogte willen blijven van Hoogerwerf en zijn investeringen, kunnen terecht in de Discord-omgeving van Crypto Insiders. Hier is hij altijd beschikbaar voor vragen, opmerkingen en tips voor nieuwe gems.


P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem.
P2P Finance is the first ecosystem that introduces an Affiliate / Referral program, with address milestones, to the DeFi industry. The P2P Token has 4 utilities, used to unlock the plethora passive earning opportunities within the platform. More Info - https://p2p.finance
Read the article in Crypto-insiders

P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem