Logo
Cardano Ecosystem

Cryptobase

12/14/2023

·

39 views


Valoarea blocată pe Cardano atinge un nou maxim, ajungând pe locul 9 • crypto.ro

Ecosistemul blockchain Cardano a experimentat o creștere semnificativă a valorii totale blocate (TVL) în ultimele săptămâni, indicând un interes în creștere pentru alternative la Ethereum, cum ar fi Solana și...

Valoarea blocată pe Cardano atinge un nou maxim, ajungând pe locul 9 • crypto.ro

Ecosistemul blockchain Cardano a experimentat o creștere semnificativă a valorii totale blocate (TVL) în ultimele săptămâni, indicând un interes în creștere pentru alternative la Ethereum, cum ar fi Solana și Avalanche.

Această schimbare se datorează probabil investitorilor și utilizatorilor de cripto care explorează alte blockchain-uri în căutarea unor randamente mai mari și o alocare mai eficientă a capitalului.

La începutul acestei săptămâni, TVL-ul tuturor proiectelor bazate pe Cardano a crescut la peste 440 de milioane de dolari, depășind vârful anterior de 330 de milioane de dolari stabilit în aprilie, potrivit DeFi Llama.

Această creștere a fost deosebit de notabilă în ultima săptămână, cu proiecte cheie precum protocolul de împrumut Indigo și DEX-ul on-chain Minswap, care și-au văzut TVL-ul lor crescând cu peste 50%, ajungând la aproape 100 de milioane de dolari fiecare.

Stablecoin-ul Djed , legat de dolarul american, a văzut o creștere a ofertei de peste 45% în ultima săptămână, indicând un aflux de capital către token, pe măsură ce investitorii caută să capitalizeze pe randamentele oferite.

Între timp, valoarea blocată pe protocoale mai mici, cum ar fi LendFi și Spectrum Finance, a crescut cu 90%, sugerând că utilizatorii încep să facă pariuri mai riscante.

Această creștere on-chain a stimulat prețul tokenului ADA al Cardano, care este folosit pentru a plăti activitatea în rețea.

ADA au crescut cu aproximativ 17% în ultimele 24 de ore, contribuind la creșterea lunară de aproape 80%, arată datele, și o creștere de 100% a pariurilor futures cu levier pe volatilitatea prețului ADA în aceeași perioadă.

Astfel, ecosistemul DeFi al Cardano a crescut alături de cele ale altor blockchain-uri.

Totalul capitalului blocat sau investit în toate protocoalele de finanțe descentralizate (DeFi) a atins 50 de miliarde de dolari la începutul lunii decembrie pentru prima dată în șase luni, condus de protocoalele din ecosistemul Solana, pe măsură ce optimismul în jurul blockchain-ului a crescut în ultimele săptămâni.

AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on Cryptobase

ORIGINAL SOURCE

https://crypto.ro/stiri/valoarea-blocata...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Cryptobase

See more
Robinhood delistează Cardano, Polygon și Solana • crypto.ro
Cryptobase
Robinhood delistează Cardano, Polygon și Solana • crypto.ro

01/05/2024

·

45 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)