Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

11/18/2021

·

685 views


Vajon mit gondol a Metaverzumról a Cardano megalkotója?

Charles Hoskinson, aki a Cardano (ADA) megalkotója, nemrégiben megosztotta az emberekkel a Metaverzumról szóló gondolatait. Elmondta, hogy már létezik az Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Vajon mit gondol a Metaverzumról a Cardano megalkotója?


Charles Hoskinson, aki a Cardano (ADA) megalkotója, nemrégiben megosztotta az emberekkel a Metaverzumról szóló gondolatait. Elmondta, hogy már létezik az oculus rift, a HTC Vive és már az Apple is nagyban beruház a kiterjesztett valóságba. Ezzel kapcsolatban hozzátette, hogy 2025-re valószínűleg lesz Apple-szemüveg, és ha ez megtörténik, a Samsung is kifejlesztheti saját verzióját. Szerinte ennek során az AR-rel kevert VR forradalma fog elkezdődni.

Hoskinson a podcastben elmondta, hogy a mesterséges intelligencia, a jelentéstan és az interfészek terén elért eredmények azt jelentik, hogy a Web 3.0 nemcsak egy vékony, horizontális réteg, hanem egyben vertikális is, amely fölött a Metaverse létezik.

„A Metaverzumok nagyon király dolgok, és nem sima trükkök. Szükséged van a kriptóra, hogy alapvetően egy bizalmi és egy szűkösségi modellt helyezz bele, ahogy a digitálisat fizikaivá teszed és a fizikait digitálissá. Ez a következő öt-tíz évben egy hatalmas termékkategóriává válik a kriptovaluták számára.”-fejezte ki magát Charles Hoskinson.

Egyre népszerűbb a Metaverzum

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Facebook is a Meta részévé vált, és ezt követően a Metaverzum-tokenek értéke emelkedett. Úgy tűnik, hogy a kriptó és az NFT-k nagyban hozzájárulnak majd a Metaverzum létrehozásában, de a kriptoközösség mégsem örül ennek.

„Ahol a kriptovaluta színre lép, ott szükség van egyfajta kontrollrétegre és egy adatbázisra az ilyen dolgok logikájához, hogy érvényt szerezzünk az egyediségnek. Itt jönnek képbe az NFT-k.”-hangzott el a Cardano megalkotójának szájából.

Az NFT-k egy virtuális metaverzumban az azt használó emberek tulajdonában lévő eszközök tulajdonjogát képviselik. A fejlesztők a játékokon túl olyan területekre is terjeszkedni akarnak, mint például a divat, az építészet, a virtuális koncertek és előadások. Ezzel egy blokklánc-alapú metaverzumot terveznek kiépíteni, amely a fejlesztők számára egy közösség által vezérelt piactérként fog működni, digitális termékek és játékélmények értékesítése során.

A podcast az alábbi linken érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=94mmfbJHZzw

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/vajon-mit-go...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from BitcoinBazis

See more
Újabb coinoknak indul jól az év: 20%-ot nőtt a Solana és a Cardano árfolyama
BitcoinBazis
Újabb coinoknak indul jól az év: 20%-ot nőtt a Solana és a Cardano árfolyama

01/10/2023

·

126 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analyticsWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X