Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

12/22/2023

·

29 views


Unieke crypto strategie van Alexander zorgt voor 110% rendement

Foto: TravnikovStudio/Shutterstock Het gros van de crypto-investeerders zal met een tevreden blik terugkijken op 2023. Bitcoin (BTC) en de meeste cryptomunten hebben een mooi rendement opgeleverd sinds het...

Unieke crypto strategie van Alexander zorgt voor 110% rendement

Foto: TravnikovStudio/Shutterstock

Het gros van de crypto-investeerders zal met een tevreden blik terugkijken op 2023. Bitcoin (BTC) en de meeste cryptomunten hebben een mooi rendement opgeleverd sinds het begin van het jaar. Terwijl de meesten de markt zijn gangetje laten gaan, neemt de Duitse crypto-fanaat Alexander Romahn het heft in eigen handen. Met een unieke en bovenal actieve aanpak heeft hij maar liefst 110,52% winst geboekt dit jaar. Je kunt trouwens moeiteloos meeliften op Alexander’s strategie door zijn portfolio te kopiëren op handelsplatform eToro.

Grondstoffen en crypto zoals cardano en XRP

Alexander is volledig gefocust op crypto en grondstoffen. Hij hanteert een bijzondere strategie waarbij hij actief in grondstoffen handelt met als doel zijn crypto-portfolio uit te breiden, omdat hij ‘’het meeste potentieel ziet in die markt’’.

Momenteel handelt Alexander in aardgas (NATGAS), wat valt onder de categorie van ‘energiegrondstoffen’, en Orange Juice, ook wel een zogenoemde ‘zachte grondstof’. Wat crypto betreft vertegenwoordigen cardano (ADA) en tron (TRX) de grootste posities van Alexander. Cardano neemt 39,15 procent van zijn portfolio in beslag en tron 31,53 procent.

Daarbuiten heeft Alexander nog een berg aan andere munten die allemaal minder dan 3 procent van zijn portfolio innemen, waaronder solana (SOL), chainlink (LINK) en ripple (XRP).

110,53% winst: volg en kopieer

Zoals gezegd heeft Alexander een indrukwekkend rendement van 110,52% behaald dit jaar. Dankzij zijn agressieve en tijdrovende strategie heeft hij zijn stapel digitale activa efficiënt uit weten te breiden. Combineer dit met de grote opwaartse beweging die de crypto markt dit jaar achter de rug heeft, en je komt tot het uitstekende resultaat van Alexander.

Naast het actief handelen, verzamelt Alexander veel informatie over de crypto markt. Op deze manier probeert hij zijn portfolio op een zo goed mogelijke manier in te richten. Met zijn enorme berg aan kennis is hij naar eigen zeggen niet meer vatbaar voor prijsschommelingen op de korte termijn. Hij koop standvastig bij op momenten dat de markt in de fik staat en neemt winst wanneer hebzucht domineert.

De strategie van Alexander is voor slechts een kleine groep mensen weggelegd. Om die reden is het extra handig dat eToro investeerders de mogelijkheid geeft anderen te kopiëren. Zonder enige inspanning heb je de mogelijkheid de transacties van Alexander, of zelfs van duizenden andere handelaren, over te nemen. Meld je gratis aan en je kunt direct van start.

Post Views: 3.043

AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/al...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid
Crypto Insiders
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid

02/08/2024

·

23 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)