Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

yesterday at 7:27 AM

·

4 views


Új korszak küszöbén a Cardano

A frissítés decentralizált kormányzást és közösségi finanszírozást fog biztosítani. Cardano felkészül a Voltaire korszakra Charles Hoskinson, a Cardano alapítója bejelentette, hogy várhatóan júniusban fog...

Új korszak küszöbén a Cardano
Új korszak küszöbén a Cardano, kiemelt kép

A frissítés decentralizált kormányzást és közösségi finanszírozást fog biztosítani.

Cardano felkészül a Voltaire korszakra

Charles Hoskinson, a Cardano alapítója bejelentette, hogy várhatóan júniusban fog megjelenni a Cardano Node 9.0 verziója. Ez a frissítés előkészíti a Cardanót a Chang hard forkra, amely a Voltaire korszak kezdetét jelenti.

„Úgy tűnik, hogy június lesz az a hónap, amikor a Cardano Node eléri a 9.0 verziót. Ez azt jelenti, hogy a Cardano készen áll a Chang forkra, és csak arra vár, hogy a staking pool operátorok (SPO-k) 70%-a telepítse az új csomópontot. Ezt követően a hard fork bekövetkezhet, és a Cardano beléphet a Voltaire korszakba” – mondta Hoskinson egy nemrégiben közzétett X bejegyzésben.

A Chang hard fork jelentősége

A Chang hard fork várhatóan az egyik legfontosabb mérföldkő lesz a Cardano ütemtervében, mivel ezáltal a blokklánc egy új, decentralizált kormányzási korszakba lép. „A Cardano egy decentralizált civilizáció lesz, amely az egész világra kiterjed, és több millió lakossal rendelkezik. A legfejlettebb blokklánc kormányzási rendszerrel, éves költségvetéssel, kincstárral és az egész közösségünk bölcsességével fogunk rendelkezni, hogy irányítson minket” – fejezte ki bizalmát Hoskinson.

A Voltaire korszak kormányzási rendszere

A Voltaire korszak bevezeti a kormányzási rendszert, amely lehetővé teszi a közösség számára a döntéshozatali folyamatokban való részvételt. A korszak első része a CIP 1694 szerint valósít meg kormányzási funkciókat, megalapozva a decentralizált szavazást. A második rész továbbfejleszti ezeket a funkciókat, lehetővé téve a közvetett részvételt és a kincstári kivonásokat, így a közösség képes lesz javaslatokat tenni és finanszírozni a Cardano ökoszisztémán belüli projekteket.

Előzetes lépések a Chang hard fork előtt

A Chang hard fork előkészületei során a Cardano kiadta a 8.9.2-es csomópont verziót, amely megold egy kritikus problémát a peer-sharing hálózati funkcióban, ezzel erősítve a platform peer-to-peer hálózati képességeit.

A Cardano jövője és az ADA token

A Cardano natív tokenje, az ADA, jelentős előnyöket élvezhet az új frissítésből. Jelenleg az ADA 0,441 dolláron cserél gazdát és a piaci kapitalizáció alapján a top tíz kriptoeszköz között van a CoinGecko adatai szerint.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/uj-korszak-k...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from BitcoinBazis

See more
Charles Hoskinson szerint Joe Biden megölné a kriptoipart
BitcoinBazis
Charles Hoskinson szerint Joe Biden megölné a kriptoipart

05/11/2024

·

81 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)