Logo
Cardano Ecosystem

Btcdirect/EU

11/07/2023

·

9 views


Top 10 cryptocurrency's waar programmeurs in geloven - BLOX | Nieuws

De bearmarkt van de laatste jaren heeft veel slachtoffers gemaakt, veel cryptoprojecten zijn hartstikke dood. Maar er zijn ook crypto’s waar volop aan gebouwd wordt. Tijd voor een top 10! In deze lijst kijken we naar de top 10 van ontwikkelactiviteit op GitHub. Ofja, Santiment […]

Top 10 cryptocurrency's waar programmeurs in geloven - BLOX | Nieuws

De bearmarkt van de laatste jaren heeft veel slachtoffers gemaakt, veel cryptoprojecten zijn hartstikke dood. Maar er zijn ook crypto’s waar volop aan gebouwd wordt. Tijd voor een top 10!

In deze lijst kijken we naar de top 10 van ontwikkelactiviteit op GitHub. Ofja, Santiment heeft een handig lijstje gemaakt.

Wat is GitHub?

GitHub is een website waar programmeurs hun code kunnen opslaan en samenwerken aan projecten. Het monitoren van de activiteit van ontwikkelaars op GitHub kan waardevolle inzichten verschaffen in een bepaald project.

De tijd en vaardigheden van ontwikkelaars zijn kostbare bronnen. Wanneer veel ontwikkelaars hun inspanningen in een project investeren, betekent dit dat ze vertrouwen hebben in het succes ervan, in de actieve ontwikkeling van nieuwe functies en, nog belangrijker, in de legitimiteit ervan.

Decentrale ontwikkeling

Cryptoprojecten gebruiken GitHub om hun code, documentatie en andere projectbestanden op te slaan en te delen. Dit maakt het voor ontwikkelaars over de hele wereld mogelijk om bij te dragen aan het project en helpt om de transparantie en betrouwbaarheid van het project te vergroten. Ofwel, Github is een tool die ervoor zorgt dat de ontwikkeling decentraal blijft.

Cardano staat bovenaan

Opvallend is dat Cardano de afgelopen maand de leiding nam met 502,57 ontwikkelingsactiviteiten, direct gevolgd door Polkadot en het bijbehorende canary-netwerk Kusama, die beide 484,23 ontwikkelingsactiviteiten hadden in de afgelopen 30 dagen.

Het mooie aan deze drie coins? Ze zijn allen te verhandelen in BLOX.

Hierna volgt Hedera, Aptos, Status, ChainLink, Cosmos, Ethereum en Vega Protocol. Als er veel gebouwd wordt op een project, betekent dit dan ook iets voor de koers?

Dat hoeft niet per se, maar wat opvalt, is dat er zeven projecten in de top 10 staan die een hoge marketcap hebben. Deze zeven behoren tot de 32 meest waardevolle cryptocurrency’s qua marketcap.

Dit is een correlatie die moeilijk te negeren is.

AD

@CardanoFeed - Follow us on X (formerly Twitter)

Stay informed with the latest $ADA Cardano news in real time.FOLLOW NOW!


Read Original Article on Btcdirect/EU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/top-10-crypt...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


.

More from Btcdirect/EU

See more
Cardano presenteert Girolamo, 'een revolutionaire AI-chatbot' - BLOX | Nieuws
Btcdirect/EU
Cardano presenteert Girolamo, 'een revolutionaire AI-chatbot' - BLOX | Nieuws

yesterday at 12:55 PM

·

2 views

Related News

See more

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)