Το Cardano Summit 2021 έρχεται και στην Αθήνα

Greepto 7 months ago Report
Telegram LinkedIn

Σε λίγες ημέρες, στις 25 Σεπτεμβρίου θα γίνει το Cardano Summit 2021 στην Αθήνα. Το summit αυτό, είναι μια διοργάνωση που θα λάβει μέρος αυτές τις ημέρες παράλληλα σε πολλές χώρες παγκοσμίως και σκοπό έχει την ενημέρωση γύρω από το Cardano, την ανακοίνωση νέων συνεργασιών, ομιλίες, workshops αλλά και networking μεταξύ των παρευρισκομένων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ομάδα του Cardano, αυτό το summit θα είναι το μεγαλύτερο που έχουν κάνει.

Sapio Pool

Στην Ελλάδα, την διοργάνωση την έχει αναλάβει η ομάδα του Sapio Pool, οι οποίοι είναι μια Ελληνική κοινότητα για το Cardano αλλά και ένα pool στο οποίο μπορεί ο καθένας να συμμετέχει με τα ADA του στην διαδικασία του staking (το τι είναι staking μπορείτε να το δείτε εδώ). Όπως αναφέρουν, το 25% των εσόδων τους από το pool γίνεται δωρεά για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις (π.χ. στο “Μαζί για το Παιδί”).

Η ομάδα του Sapio Pool είναι επίσης ιδιαίτερα δραστήρια στο Twitter και η κοινότητα τους (στην οποία είμαι μέλος και είναι εξαιρετική!) υπάρχει στο Discord ενώ έχουν και κανάλι στο youtube που έχουν ανεβάσει κάποια βίντεο.

Κοινότητα

Αξίζει να αναφερθεί όσον αφορά την κοινότητα τους, ότι είναι καλοδεχούμενα άτομα από οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο που θέλουν να συμμετέχουν, να μοιραστούν ή να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους αλλά και αρχάριοι που θέλουν να μάθουν. Η συζήτηση δεν είναι επικεντρωμένη μόνο γύρω από το Cardano ούτε είναι προϋπόθεση κάποιος να έχει επενδύσει σε αυτό για να συμμετέχει στην κοινότητα. Επίσης, πλέον υπάρχουν και αρκετά δραστήρια άτομα μέσα (προγραμματιστές) όσον αφορά το κομμάτι του development που ασχολούνται με το Plutus Pioneer Program, την γλώσσα που χρησιμοποιείται για την δημιουργία των smart contracts στο οικοσύστημα του Cardano.

Σκοπός της κοινότητας είναι να μεγαλώσει και να επεκταθεί ώστε όλοι όσοι προσπαθούν να βρεθούν στο χώρο να έχουν τις απαραίτητες πληροφορίες και καθοδήγηση ώστε να γνωρίσουν καλυτερα την τεχνολογία blockchain. Η κοινότητα δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό σκοπό και λειτουργεί ως ομάδα για την επίλυση προβλημάτων και την άντληση πληροφοριών.

Λεπτομέρειες Διοργάνωσης

Όσον αφορά την διοργάνωση, αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Vios Workspace Redefined (Φειδίου 9, Αθήνα 10678), το Σάββατο 25/9, 15:00-23:00. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του meetup όπου θα γίνει κλήρωση για τους συμμετέχοντες μιας και λόγω περιορισμών λόγω covid η μέγιστη χωρητικότητα θα είναι 50 άτομα και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με επίδειξη πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (εντός 180 ημερών maximum). Όσοι παραυρεθούν θα παραλάβουν και cardano gift bags! Για όσους δεν τα καταφέρουν, θα υπάρξει και live stream όπου θα μπορούν να παρακολουθήσουν το event.

Κατά τη διάρκεια του event θα υπάρχουν live μεταδόσεις και μαγνητοσκοπημένα workshops από το Cardano Foundation, πολλές ανακοινώσεις σχετικά με νέες ηχηρές συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο του Cardano, networking και πολλά άλλα.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Sapio Pool που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Cardano για να διοργανώσουν το summit στην Ελλάδα. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και τους ευχαριστούμε για την στήριξη μιας και μας έχουν δώσει εκπαιδευτικό υλικό για το Cardano το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ όπως και μεταφράσεις του Cardano Whitepaper και του Hydra Protocol που μπορείτε να βρείτε στην βιβλιοθήκη μας.

Original Source: https://greepto.gr/news/cryptocurrencies/cardano/cardano-summit-2021-athina/?utm_sour...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.

Join Our Weekly Newsletter of Cardano

Your weekly dose of Cardano news straight to your inbox!
Genius X is launching its Initial Stake Pool Offering (ISPO) Starting on May 15, 2022
Revolutionize the business accelerator experience and provide unparalleled support for ambitious crypto startups, Genius X is raising funds through a public ISPO and helping foster innovation in the Cardano ecosystem. CLICK HERE!
READ THE ORIGINAL ARTICLE ON >> Greepto