Το Cardano μόλις έγινε το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, μετά από άνοδο 13%.

2 months ago    76 views
Telegram LinkedIn
RavenDex, First Cross-Chain Swap DEX On The Cardano Ecosystem

Σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinGecko, το περιουσιακό στοιχείο κέρδισε 44,1% σε αξία την τελευταία εβδομάδα, γεγονός που το καθιστά να έχει το μεγαλύτερο κέρδος μεταξύ των κορυφαίων κρυπτονομισμάτων της αγοράς. 

Η τελευταία ανοδική κίνηση ώθησε το market cap στα 64,74 δισεκατομμύρια δολάρια, ή το 3,23% της συνολικής αξίας όλων των κρυπτονομισμάτων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ADA να ξεπεράσει το Tether ως το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα και να ξεπεράσει το Binance Coin (BNB). 

Το ADA αυτή τη στιγμή αλλάζει χέρια στα 2,03 δολάρια, με τον όγκο των 24ωρων συναλλαγών να ξεπερνά τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό, ωστόσο, εξακολουθεί να απέχει περίπου 20% από το ιστορικό υψηλό του altcoin στα 2,45 $ που καταγράφηκε στις 16 Μαΐου. 

Προς το παρόν, το Cardano προετοιμάζεται για το hard fork Alonzo, το οποίο θα αναπτύξει τη λειτουργία smart contracts στο mainnet. 

Ανακοινώθηκε από τον Hoskinson νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι η αναβάθμιση θα οδηγήσει το Cardano στον κόσμο της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi), επιτρέποντας στους χρήστες να αξιοποιήσουν τη δύναμη των έξυπνων συμβάσεων για δανεισμό και συναλλαγές χωρίς μεσάζοντες. 

Το κρυπτονόμισμα είχε κάποιες θετικές εξελίξεις τις τελευταίες εβδομάδες καθώς συμπεριλήφθηκε στην επενδυτική εταιρεία Grayscale’s Digital Large Cap Fund, με το περιουσιακό στοιχείο να αποτελεί το 4,26% του κεφαλαίου της. 


P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem.
P2P Finance is the first ecosystem that introduces an Affiliate / Referral program, with address milestones, to the DeFi industry. The P2P Token has 4 utilities, used to unlock the plethora passive earning opportunities within the platform. More Info - https://p2p.finance
Read the article in Cryptobase

P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem