Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

12/09/2023

·

63 views


Szárnyal a Cardano: közel 30%-ot emelkedett 1 nap alatt

Öröm ránézni a Cardano (ADA) árfolyam-grafikonjára. A “harmadik generációs” blokkláncként ismert hálózat tokenje hihetetlen áremelkedést tapasztalt. Az ADA jelenleg 0,63 dolláron kereskedik, ami 27%-os...

Szárnyal a Cardano: közel 30%-ot emelkedett 1 nap alatt

Öröm ránézni a Cardano (ADA) árfolyam-grafikonjára. A “harmadik generációs” blokkláncként ismert hálózat tokenje hihetetlen áremelkedést tapasztalt. Az ADA jelenleg 0,63 dolláron kereskedik, ami 27%-os növekedést jelent a 24 órával ezelőtti 0,49 dolláros árhoz képest.

ADA

A kriptopiac továbbra is bikás hangulatú, még akkor is, ha a Bitcoin ( Bitcoin ikon BTC PRICE ) a 45 000 dollár alatti rallyt követően egy szusszanásnyi szünetet tart. Érdekes módon ez a szünet közelebb visz minket az altcoin szezonhoz. Az olyan kriptók, mint az Ethereum (ETH), a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) kitörni látszik, utóbbi kétszámjegyű növekedést produkálva. A Cardano piaci kapitalizációja ezzel elérte a 22 milliárd dollárt.

Most, hogy három kulcsfontosságú akadály elhárult az útból, beleértve a 0,40, 0,50 és 0,60 dollárt, a FOMO érzés garantáltan beindul számos befektetőnél, akik eddig hezitáltak az ADA-ba való befektetéstől.

Airdrop közeleg a Cardano hálózatán

Viszont azok számára, akik birtokolnak ADA tokeneket újabb jó hírünk van. A Layergg kriptopénz-elemző cég a minap megerősítette a Cardano ökoszisztémában közelgő airdropot.

A 2023-as Cardano csúcstalálkozón bejelentették, hogy az ADA birtokosok egy DUST airdropot kapnak a Midnight Network-től. Ez a bejelentés felkeltette az érdeklődést a befektetők és a rajongók körében egyaránt.

A Midnight a DUST által formált zéró-tudás technológiát fogja használni az adatok védelmére. A Midnight devnet november 13-án indult el, és jelenleg a DUST teszt tokent (tDUST) teszteli. Az elemzők szerint a Cardano alapítója, Charles Hoskinson is többször támogatta nyilvánosan a Midnightot.

A Cardano 2015-ben jött létre. Blokkláncát lényegében úgy alakították ki, hogy megoldja azokat a méretezési problémákat, amelyek jellemzően mind az első generációval (Bitcoin), mind a második generációval (Ethereum) kapcsolatosak, A Cardano (ADA) bizonyítja, hogy az innováció állandó forrása.

AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/szarnyal-a-c...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from BitcoinBazis

See more
Itt a következő nagy kriptó, amibe még beszállhatsz, ha a Cardano és az XRP lendülete lelassul
BitcoinBazis
Itt a következő nagy kriptó, amibe még beszállhatsz, ha a Cardano és az XRP lendülete lelassul

last Saturday at 5:28 PM

·

12 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)