Stablecoin: Cardano, în colaborare cu Coti, pentru lansarea Djed

1 month ago    77 views
Telegram LinkedIn
AFRIXX - An African generative NFT project

Un nou stablecoin vine pe blockchain-ul Cardano, care va permite efectuarea operațiunilor financiare descentralizate și va reduce comisioanele de tranzacție.

Coti, furnizorul gateway-ului de plată pentru Cardano, va fi emitentul oficial al Djed, noul stablecoin bazat pe DeFi. Charles Hoskinson, fondatorul Cardano și Shahaf Bar-Geffen, CEO Coti, au anunțat proiectul ieri, 26 Septembrie, în cadrul Summit-ului Cardano.

Noul stablecoin Djed emis de către CotiNoul stablecoin Djed emis de către Coti pe blockchain-ul Cardano | www.iohk.io

Cum va funcționa noul stablecoin pe blockchain-ul Cardano?

Djed se va baza pe un design algoritmic, care utilizează Smart Contracts pentru a asigura stabilitatea prețului. Principala utilizare a acestui stablecoin va fi plata taxelor de tranzacție în rețeaua Cardano, astfel încât să se evite taxele de gas volatile și exorbitante. În plus, costurile de tranzacție vor fi mai previzibile.

Potrivit lucrării de cercetare publicată în August, protocolul Djed se va comporta ca o bancă automată care cumpără și vinde stablecoins la un anumit preț, într-un interval care este legat de un preț țintă. Djed va funcționa prin menținerea unei rezerve de valute de bază, în timp ce emite și distruge diverse active stabile și valută de rezervă.

Potrivit lui Hoskinson, Djed ar putea fi un Game-Changer în industria crypto, deoarece atrage un public complet nou într-un moment în care industria se confruntă deja cu o creștere astronomică.

Știrea vine la scurt timp după ce Coti s-a asociat cu stablecoin-ul Ardana, pentru a aduce plăți descentralizate cu stablecoin-uri pe AdaPay, un gateaway de plată care acceptă peste 30 de valute legale.

Verlux is Building The Biggest Cross-Chain NFT Marketplace On The Cardano Blockchain - Join Seed SaleBUY AFRIXX NFT - An African generative NFT project
The first NFT project to combine art and history, aiming to expand the knowledge of Africans and their history. BUY NFT NOW - https://afrixx.io/buy
Read the article in Crypto - RO
ADACASH - Earn passive income.