Logo
Cardano Ecosystem

BtcdirectEU

02/08/2024

·

22 views


Staat de koers van Cardano's ADA op het punt van een enorme sprong naar deze prijs? - BLOX | Nieuws

Cardano’s native token, ADA, heeft een turbulente reis achter de rug. Na maanden van daling en stilstand kreeg ADA eind 2023 plotseling een enorme prijsstijging. Als kanshebber om Ethereum van de troon te stoten, is de cryptocurrency bekend met snelle prijsschommelingen. Recentelijk is ADA opnieuw […]

Staat de koers van Cardano's ADA op het punt van een enorme sprong naar deze prijs? - BLOX | Nieuws

Cardano’s native token, ADA, heeft een turbulente reis achter de rug. Na maanden van daling en stilstand kreeg ADA eind 2023 plotseling een enorme prijsstijging. Als kanshebber om Ethereum van de troon te stoten, is de cryptocurrency bekend met snelle prijsschommelingen. Recentelijk is ADA opnieuw sterk gestegen en staat het voor een cruciaal moment waarop het een grote comeback kan maken.

ADA richt zich op een stijging van 32%

Op donderdag 8 februari wees crypto-analist Ali Martinez op een belangrijk signaal: ADA vormt een neerwaartse driehoeksformatie, een berensignaal in technische analyse. Ondanks dit bearish signaal gelooft Martinez dat ADA een kans heeft om uit te breken en maar liefst 32% kan stijgen, tot $0,68, als het erin slaagt om dagelijks boven $0,53 te sluiten.

Prijsanalyse ADA

Op dit moment lijkt ADA op schema te liggen voor een doorbraak, met een stijging van 9,24% in de afgelopen 24 uur naar een prijs van $0,53. Echter, er is een opmerkelijke onderbreking in de recente stijgende trend, omdat de token er niet in slaagt boven $0,53 te blijven en lichtjes terugtrekt voordat het de drempel opnieuw test.

ADA’s prestaties op de lange termijn

Als we kijken naar het afgelopen jaar, heeft ADA een indrukwekkende stijging doorgemaakt en staat het 32,92% in de plus. Het grootste deel van deze rally vond plaats in de laatste 6 maanden, nadat de cryptocurrency de eerste helft van 2023 in mineur afsloot.

In 2024 heeft Cardano voornamelijk een neerwaartse trend laten zien, zij het met aanzienlijke volatiliteit. Desondanks bleef ADA in het rood sinds 1 januari, met een daling van 15,24%, maar steeg het wel met 3,06% in de afgelopen week, voornamelijk te danken aan de laatste 24 uur van de cryptomarkthandel.

AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on BtcdirectEU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/staat-de-koe...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from BtcdirectEU

See more
Cardano groei voorspelling van Charles Hoskinson belooft veel goeds - BLOX | Nieuws
BtcdirectEU
Cardano groei voorspelling van Charles Hoskinson belooft veel goeds - BLOX | Nieuws

02/18/2024

·

14 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)