Logo
Cardano Ecosystem

BtcdirectEU

02/08/2024

·

26 views


Solana zet krachtig herstel in: Is dit het begin van meer? - BLOX | Nieuws

Na enkele spannende dagen voor Solana (SOL)-beleggers is er eindelijk reden voor optimisme. De cryptomunt heeft een indrukwekkende stijging van 6% doorgemaakt, slechts enkele dagen na een storing die het netwerk tijdelijk platlegde. Deze opwaartse beweging valt samen met de algemene stijging van de cryptomarkt, met Bitcoin voorop, die een toename van 4% zag in de laatste 24 uur.

Solana zet krachtig herstel in: Is dit het begin van meer? - BLOX | Nieuws

Na enkele spannende dagen voor Solana (SOL)-beleggers is er eindelijk reden voor optimisme. De munt heeft een indrukwekkende stijging van 6% doorgemaakt, slechts enkele dagen na een storing die het netwerk tijdelijk platlegde. Deze opwaartse beweging valt samen met de algemene stijging van de cryptomarkt, met Bitcoin voorop, die een toename van 4% zag in de laatste 24 uur.

Engineers from across the ecosystem are investigating an outage on mainnet-beta. This thread will be updated as more information becomes available https://t.co/rfeioQ6BG9

— Solana Status (@SolanaStatus) February 6, 2024

Een opbeurende prijstrend

Van $95,35 klom de waarde van SOL naar $101,3, wat wijst op een stevig herstel. Deze stijging is opmerkelijk, vooral omdat SOL de gemiddelde prijs van de laatste 10 dagen heeft overstegen, een duidelijk bullish signaal voor investeerders. Na het bereiken van een dieptepunt van $93 deze week, tikte SOL een hoogtepunt van $102 aan eerder vandaag, waarmee het de belangrijke grens van $100 op de proef stelt.

Marktexperts blijven positief

Arthur Hayes, een gerespecteerd figuur binnen de crypto-community, heeft zijn vertrouwen in Solana uitgesproken. Volgens hem is het nu het moment om “terug op de Solana-trein te stappen”, vooral na het recente herstel volgend op de ondergang van FTX. Deze positieve kijk wordt breed gedeeld, ondanks de eerdere negatieve impact van de FTX-crisis op SOL.

De cryptomarkt in de lift

De marktkapitalisatie van alle cryptomunten laat een groei zien van meer dan 3% naar $1,79 biljoen. Een voortzetting van deze trend zou de markt naar het hoogste niveau sinds april 2022 kunnen tillen. Vooral Cardano en Solana springen eruit met de grootste winsten binnen de top 10 van cryptomunten, waarbij Cardano met 11,5% steeg naar $0,534 en Solana met 7,4% naar $101,82. Verder heeft de recent gelanceerde DYM-token, die aan SOL-houders werd aangeboden, een opmerkelijke waardestijging van 26% gezien, waardoor de prijs bijna verdubbelde ten opzichte van de startprijs.

Conclusie

Dit herstel van Solana, samen met de positieve trend in de bredere cryptomarkt, biedt een sprankje hoop en nieuwe kansen voor investeerders. De veerkracht van SOL, zelfs na tegenslagen, benadrukt de potentie van deze cryptomunt in de dynamische wereld van digitale valuta.

AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on BtcdirectEU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/solana-zet-k...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from BtcdirectEU

See more
Cardano groei voorspelling van Charles Hoskinson belooft veel goeds - BLOX | Nieuws
BtcdirectEU
Cardano groei voorspelling van Charles Hoskinson belooft veel goeds - BLOX | Nieuws

02/18/2024

·

23 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)