Logo
Cardano Ecosystem

Newsbit

06/20/2022

·

239 views


Snoop Dogg brengt nieuwe muziek uit in de vorm van NFT’s

Cardano en het NFT-aanbod is een stuk populairder geworden door een mogelijke samenwerking tussen Snoop Dogg en Charles Hoskinson. Het bericht Snoop Dogg brengt nieuwe muziek uit in de vorm van NFT’s verscheen eerst op Newsbit.

Snoop Dogg brengt nieuwe muziek uit in de vorm van NFT’s

Cardano is een van de grootste blockchain-netwerken ter wereld met functionaliteiten zoals smart contracts en gedecentraliseerde financiën (DeFi). Het biedt daarnaast ondersteuning voor non-fungible tokens (NFT’s).

KuCoin Banner 720x90

Vooral die laatste toepassing is zeer populair onder beroemdheden. Ook de Amerikaanse rapper Snoop Dogg deelt zijn nieuwe muziek in de vorm van NFT’s. Deze worden op de Cardano-blockchain vrijgegeven.

Snoop Dogg breidt NTF’s uit

Snoop Dogg heeft de NFT’s uit in samenwerking tussen Clay Nation. Clay Nation is een verzameling van 10.000 digitale NFT-wezens gemaakt van klei.

Clay Nation plaatste de officiële aankondiging op 31 maart 2022. Deze bestond uit een video van Snoop Dogg en een gekleide ‘Bored Ape’ die een discussie voeren wanneer Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, op tv verschijnt en hen uitnodigt om samen te werken.

De rapper ontmoette Hoskinson op Twitter Spaces, waar iedereen het evenement kon bijwonen via het platform.

Eerdere belangstelling voor crypto

Dit is niet de eerste keer dat de rapper een NFT-collectie heeft gelanceerd. Op 25 november 2021 kondigde Snoop Dogg een NFT aan die bekend staat als “Decentral Eyes Dogg”. Dit is een animatie met verschillende portretten van hem, het werd uiteindelijk verkocht voor 188 Ether.

In februari 2022 bracht Snoop Dogg nummers uit in samenwerking met Gala Music, waar 25.000 NFT’s in omloop werden gebracht en waar de rapper naar verluidt 125 miljoen dollar ophaalde.

Andere spraakmakende investeringen van Snoop Dogg zijn onder meer een vroege investeerder in Reddit, Robinhood en het Zweedse betalingsbedrijf Klarna.

Meer beroemdheden geïnteresseerd in NFT’s

De belangstelling van Snoop Dogg voor Cardano zou kunnen leiden tot een verhoogd gebruik van de blockchain, evenals een grotere vraag naar de ADA-token.

De acteur en komiek Martin Lawrence begon ook zijn Cardano-aangedreven NFT’s te verkopen. Op 11 juni 2022 kondigde Lawrence aan dat hij zijn eerste NFT had verkocht voor 3.000 ADA, getiteld “Zoltan Roberts”, uit de collectie die bekend staat als “Martin: The Reunion”.

Steve Aoki, een van de bekendste dj’s ter wereld, zei dat hij meer verdient met NFT’s dan met zijn muziek. Aoki verkocht vorig jaar een NFT voor $888.888,88, die werd betaald door voormalig T-Mobile-CEO John Legere. Dit maakte deel uit van zijn collectie die bekend staat als “Dream Catcher”, die is gemaakt door beeldend kunstenaar Antonio Tudisco.

Op basis van de ervaring van Steve Aoki is het duidelijk dat artiesten zoals acteurs, dj’s en rappers geld kunnen verdienen met NFT’s. Het vrijgeven van kunst in de vorm van een NFT is voor hun erg winstgevend.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Newsbit

ORIGINAL SOURCE

https://newsbit.nl/snoop-dogg-brengt-nie...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from Newsbit

See more
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork
Newsbit
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork

10/08/2022

·

124 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X