Sikeres a Cardano Alonzo frissítés a tesztneten

1 month ago    160 views
Telegram LinkedIn
RavenDex, First Cross-Chain Swap DEX On The Cardano Ecosystem

Alonzo hardfork

Az Input Output Hongkong (IOHK) fejlesztő cége bejelentette, hogy az Alonzo testnet szeptember elsején megtörtént implementációja sikeres volt. Így most már egyre közelebb vagyunk a szeptember 12.-ei dátumhoz, amikor a mainneten is elindul a frissítés. Az IOHK közleménye szerint a frissítések gyökeres újításokat hoznak majd, ahogy arról többször írtunk is. Így már lehetőség lesz okosszerződéses funkciók használatára a Cardano hálózatán is. Ezzel pedig a Cardano is otthont adhat DeFi alkalmazásoknak a jövőben.

Már csak pár nap és jöhetnek a Cardano decentralizált appok

A frissítés tesztelése a megfelelő ütemben zajlik, úgyhogy a fejlesztők szerint minden készen áll a hardforkra. A hírekre válaszul a Cardano hálózat natív kriptovalutája, az ADA 10%-ot emelkedett egyetlen nap alatt és valaha volt legmagasabb csúcsán, 3,1 dolláron jegyzik. És a folyamatos növekedés nem meglepő, már augusztus egésze során egyre jobban nőtt az ADA árfolyama, ahogy a kriptoközösség egyre jobban várja az okosszerződés funkciók bevezetését a hálózaton. A cikk írásának pillanatában egyébként kissé visszaesett az ár, 2,93 dolláron cserélnek gazdát a tokenek. Mindössze harminc nap alatt az ADA 135%-kal növelte árát 1,32 dollárról a fentebb említett csúcsra. Ez pedig azt is jelenti, hogy az ADA egyre közelebb van a 100 milliárd dolláros piaci kapitalizációhoz. Tovább csökkenti tehát lemaradását a második helyen 445 milliárd dolláros kapitalizációval álló Ethereum mögött.

Árfolyam

Ugye a Cardano testnet frissítés sikere már előrejelzi azt is, hogy az aggodalmak ellenére majd a frissítés gond nélkül fog felkerülni a mainnetre is. És ezzel már azt a gyenge pontot is felszámolják az IOHK fejlesztői, ami eddig a Solana vagy éppen az Ethereum láncaival szemben nagy hátrányuk volt. Az IOHK projektvezetője, Nigel Hemsley szerint a következő másfél hétben nagyon kemény tesztelés zajlik majd még, hogy biztosítsák, az okosszerződéses kód megfelelően működik. Úgyhogy szeptember 12.-e után nagy valószínűséggel egy új korszak kezdődik a Cardano életében. Ebben lehetőség lesz decentralizált pénzügyi lehetőségek használatára és a fejlesztők is jöhetnek a decentralizált applikációikkal.

Kövess minket Facebook, Instagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.😉


P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem.
P2P Finance is the first ecosystem that introduces an Affiliate / Referral program, with address milestones, to the DeFi industry. The P2P Token has 4 utilities, used to unlock the plethora passive earning opportunities within the platform. More Info - https://p2p.finance
Read the article in BitcoinBazis

P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem