Sacred Spirits – NFT-urile care vă vor ghida calea către prosperitate în spațiul cripto

Crypto - RO 1 month ago Report
Telegram LinkedIn

Sacred Spirits este unul dintre cele mai anticipate proiecte NFT de pe Cardano. Dedicată creării unei experiențe care oferă un strat de pozitivitate și spiritualitate în tot spațiul cripto, echipa crypto.ro împreună cu partenerii săi a ales să lanseze o colecție menită să împuternicească atât creatorul, cât și colecționarul.

Sacred Spirits este o colecție limitată de 5.555 de NFT-uri pe blockchain-ul Cardano. Colecția va fi disponibilă pentru public începând cu 5 mai.

Fiecare NFT este asociat unei anumite energii spirituale, care vă va ghida calea către profitabilitate și prosperitate în spațiul cripto. Aceste NFT-uri permit accesul la o lume și o comunitate diferită, un loc unde antreprenorii și cripto entuziaștii se întâlnesc. 

Fiecare Sacred Spirit este unic, cu caracteristici diferite care oferă diferite nivele de acces în cadrul comunității. Proiectul a fost publicat și pe Cardano Cubecea mai mare platformă de întâlnire a tututor proiectelor de pe blockchain-ul Cardano.

Ce beneficii au deținătorii Sacred Spirits?

  • Acces la rețelele noastre sociale și site-uri web pentru a crea și a publica conținut
  • Posibilitatea de a face parte din echipa noastră de luare a deciziilor pentru a ajuta la dezvoltarea proiectelor care urmează
  • Acces la academia noastră cripto, una dintre cele mai cuprinzătoare academii cripto din lume
  • Acces gratuit la evenimentele organizate sau sponsorizate de rețeaua noastră
  • Whitelist pentru alte proiecte extraordinare care urmează

Proiectul a fost dezvoltat pentru a depăși spațiul digital, care va aduce numeroase beneficii pentru deținători. Începând de la distribuirea redevențelor, airdrop-uri, mecanism de staking și multe alte beneficii pe măsură ce progresăm în călătoria noastră.

Cum să mintezi un NFT Sacred Spirits?

Fiecare NFT are propriul număr unic de identificare și este reprezentat de un contract inteligent pe blockchain-ul Cardano. Pentru a putea minta un Sacred Spirit NFT aveți nevoie de un portofel digital precum Nami, Yoroi sau Daedalus pentru a interacționa cu blockchain-ul Cardano. Costul unui Sacred Spirit este de 111 ADA (aproximativ 87 dolari).

Sacred Spirits este un proiect susținut de o echipă de antreprenori de încredere, cu o vastă experiență în crearea și dezvoltarea multor afaceri de succes.

Echipa dispune de diferite platforme de socializare în care sunt gata să asculte comunitatea și să acționeze în consecință. Alăturați-vă comunității Sacred Spirits pe Discord, Facebook, Instagram și Twitter.

Original Source: https://crypto.ro/stiri/sacred-spirits-nft-urile-care-va-vor-ghida-calea-catre-prospe...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.

Join Our Weekly Newsletter of Cardano

Your weekly dose of Cardano news straight to your inbox!
GADA Finance is launching its Initial Stake Pool Offering (ISPO) Starting on June 29, 2022
Being the first permissionless and community-governed launchpad on Cardano, we intend to raise funds through a public ISPO which will enhance the Cardano ecosystem. CLICK HERE!
READ THE ORIGINAL ARTICLE ON >> Crypto - RO