Logo
Cardano Ecosystem

Crypto - RO

09/02/2022

·

282 views


Robinhood listează Cardano înainte de hard fork-ul Vasil

Popularul broker online Robinhood a anunțat că utilizatorii pot acum cumpăra și vinde Cardano pe platforma sa. Cardano este în prezent a opta cea mai mare criptomonedă din lume, cu o capitalizare de piață de peste 15 miliarde de...

Robinhood listează Cardano înainte de hard fork-ul Vasil

Popularul broker online Robinhood a anunțat că utilizatorii pot acum cumpăra și vinde Cardano pe platforma sa. Cardano este în prezent a opta cea mai mare criptomonedă din lume, cu o capitalizare de piață de peste 15 miliarde de dolari.

You asked… @Cardano is now on Robinhood #ADA #CryptoListing https://t.co/30JpA2vPF5 pic.twitter.com/GlXXu3S1lL

— Robinhood (@RobinhoodApp) September 1, 2022

Tweet-ul firmei din San Francisco a indicat că Cardano a fost în sfârșit adăugat pe platformă, după ce a primit o cerere semnificativă de la clienții săi. 

La fel ca cea mai mare parte a pieței crypto, tokenul nativ al lui Cardano, ADA, a fost lovit puternic în acest an. Prețul tokenului a scăzut cu aproximativ 67,5%.

De ce listarea pe Robinhood contează

Listarea pe Robinhood reprezintă un avantaj pentru orice criptomonedă, deoarece platforma este destul de pretențioasă în ceea ce privește criptomonedele pe care le listează. Cu zeci de mii de active digitale în circulație, Robinhood a adăugat doar 16 criptomonede pe care utilizatorii le pot cumpăra și vinde prin intermediul platformei.

Un alt lucru important despre Robinhood este că deschide o bază complet nouă de utilizatori pentru Cardano și face cumpărarea și vânzarea de active digitale incredibil de ușoară pentru utilizatorii Robinhood, care ar putea fi începători în investiții și intimidați de criptomonede.

Robinhood nu numai că are o interfață digitală foarte elegantă, ci și o bază masivă de utilizatori. La sfârșitul celui de-al doilea trimestru al acestui an, Robinhood avea aproape 23 de milioane de conturi finanțate cumulate nete și 14 milioane de utilizatori activi lunar.

Reacția prețului Cardano

Listarea pe Robinhood nu a fost un catalizator copleșitor pentru majoritatea criptomonedelor. Activele digitale care au fost listate pe platformă în trecut – cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash – nu au experimentat creșteri uriașe de preț atunci când au fost listate. Pe de altă parte, Dogecoin a crescut cu aproape 39% după ce a fost listat pe platformă.

Știrile de astăzi nu a avut un impact semnificativ asupra prețului Cardano. În ultimele 24 de ore, ADA a crescut cu 0,75%, potrivit datelor de la CoinMarketCap.

 Evoluția prețuluiADA: Evoluția prețului în ultimele 24 de ore | CoinMarketCap

Hard Fork-ul Vasil

Listarea pe Robinhood servește și ca un avantaj pentru Cardano, în timp ce se pregătește pentru viitorul hard fork Vasil. Într-o actualizare publicată la începutul acestei săptămâni, dezvoltatorul Cardano, Input Output, a raportat atingerea unor indicatori importanți.

A midweek #Vasil upgrade update!🧵

IOG & @CardanoStiftung continue to work with the community readying for the #Vasil upgrade. Vasil brings numerous enhancements to #Cardano, from pipelining (adding throughput & scalability) and exciting new #Plutus capabilities. 1/8

— Input Output (@InputOutputHK) August 31, 2022

„Peste 80% dintre SPO-uri au fost actualizate și peste 70% dintre DApp-urile de top pe care le urmărim au confirmat testarea reușită de pre-producție”, se arată în postare, adăugând că 75% din blocurile mainnet au fost create pentru versiunea finală candidată.

Dezvoltatorii au subliniat, de asemenea, că ajută exchange-urile de criptomonede să faciliteze integrarea. Potrivit anunțului, „Cel puțin 27 de exchange-uri sunt în proces de integrare.

CEO-ul Robinhood, Vlad Tenev, a anunțat că compania își va concedia 23% din forța de muncă în lumina condițiilor dificile pe piață, într-o postare pe blog la începutul lunii trecute.

Compania și-a redus anterior forța de muncă cu 9% la începutul anului pentru a se concentra pe o „disciplină mai mare a costurilor”. Cu toate acestea, creșterea ratelor inflației și scăderea mai largă a pieței au forțat compania să reducă și mai multe locuri de muncă.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Crypto - RO

ORIGINAL SOURCE

https://crypto.ro/stiri/cardano-listat-r...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from Crypto - RO

See more
Cardano: Data de lansare a hard fork-ului Vasil a fost anunțată
Crypto - RO
Cardano: Data de lansare a hard fork-ului Vasil a fost anunțată

09/03/2022

·

296 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X