Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

05/11/2024

·

48 views


President Joe Biden probeert crypto te doden, zegt Cardano-oprichter

Foto: Consolidated News Photos/Shutterstock Nu de Amerikaanse verkiezingen naderen, zijn de Democratische en Republikeinse partijen druk bezig met hun campagnes. Op het gebied van crypto hebben beide...

President Joe Biden probeert crypto te doden, zegt Cardano-oprichter
AI crypto koersen crashen na actie van President Biden

Foto: Consolidated News Photos/Shutterstock

Nu de Amerikaanse verkiezingen naderen, zijn de Democratische en Republikeinse partijen druk bezig met hun campagnes. Op het gebied van crypto hebben beide partijen duidelijk verschillende standpunten ingenomen. ‘Een stem voor Biden is een stem tegen de Amerikaanse crypto-industrie’, beweert cardano-oprichter Charles Hoskinson.

Eerder deze week was het Donald Trump die in een toespraak zei dat hij de crypto industrie gaat toestaan, wel onder regulering. Volgens een X-bericht van Willy Woo investeert 15% van de Amerikanen in crypto, en hij stelt dat dit percentage van de Amerikanen om deze reden sowieso op Trump zal gaan stemmen.

anycoin_direct_onze_ervaring_eigen_private_keys

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform anycoin_direct_exchange_icon

 • Advertentie
 • Anycoin Direct

De Biden-regering wil crypto vernietigen

Cardano-oprichter Charles Hoskinson heeft met zijn uithaal naar de huidige president van Amerika veel losgemaakt in de crypto-wereld. in een video van 9 mei, gepost op X, voegde Hoskinson toe dat het ‘ondubbelzinnig duidelijk’ was dat de regering-Biden haar best doet om ‘de Amerikaanse crypto-industrie te vernietigen.

Hij onderbouwt zijn stelling met de reden dat de Biden-administration de afgelopen jaren crypto op alle mogelijke manieren schade heeft toegebracht, daarbij verwijzend naar de beperkte toegang tot bankrekeningen, het beleid van de Securities and Exchange Commission (SEC) en het belemmeren van het wetgevingsproces door het Witte Huis.

Verouderde wetgeving rondom beleggingscategorieën

Het Witte Huis heeft verklaard dat het terugdraaien van SAB 121 de mogelijkheden van de SEC zou ondermijnen om zowel investeerders in crypto te beschermen als de stabiliteit van het algemene financiële systeem te waarborgen.

Ook vindt Hoskinson dat de SEC verouderde wetgeving gebruikt die niet van toepassing zou moeten zijn op innovatieve beleggingscategorieën zoals crypto. Hier valt iets voor te zeggen, aangezien de Securities Exchange Act zijn oorsprong vindt in het jaar 1933.

Wegjagen van crypto bedrijven

Hoskinson wees op Zwitserland, Singapore en Dubai als voorbeelden van landen die cryptobedrijven met open armen verwelkomen, wat hen honderden miljoenen dollars aan investeringen heeft opgeleverd van ongeveer 3.000 bedrijven. Deze bedrijven zouden mogelijk in de Verenigde Staten gevestigd zijn als het Amerikaanse cryptobeleid minder streng was geweest.

Het huidige Amerikaanse beleid ten aanzien van crypto kan ervoor zorgen dat het land economische kansen misloopt. Hoewel de VS bekendstaat als een innovatiecentrum met Sillicon Valley, ontmoedigt dit beleid juist vernieuwing. Door innovatieve bedrijven weg te jagen, riskeert het land op termijn misschien wel een afname in welvaart.

Post Views: 0

Deel dit artikel

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

 • 09:49

 • 09:08

 • 08:32

 • 08:24

 • 07:09

 • 21:58

 • 21:14

Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash

Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’

Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana

Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving

Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief

Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag

politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain

Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist

Advertentie

Trending Cardano nieuws

XRP, Cardano en vele anderen zijn 'zombie' volgens Forbes

XRP, Cardano en vele anderen zijn ‘zombies’ volgens Forbes

Kan cardano eindelijk knallen? Analisten anticiperen grote stijging

Kan cardano eindelijk knallen? Analisten anticiperen grote stijging

Moeilijke tijden voor cardano-bezitters: ruime meerderheid op verlies

Moeilijke tijden voor cardano-bezitters: ruime meerderheid op verlies

Advertentie

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ca...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Crypto Ontbijt: Nieuw Cardano tijdperk, GME hype & roerige week op komst
Crypto Insiders
Crypto Ontbijt: Nieuw Cardano tijdperk, GME hype & roerige week op komst

06/10/2024

·

35 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more  DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)