Logo
Cardano Ecosystem

Cardano Romania

10/31/2021

·

714 views


Predicții pentru prețul ADA pe 22 august 2021

Am scris acest articol despre prețul ADA (Cardano) în data de 22 august, nu pentru că se întamplă ceva special la acea dată ci pentru că, pe data de 22 iunie, fiind în concediu pe meleaguri straine, mi-a venit...

Predicții pentru prețul ADA pe 22 august 2021

Am scris acest articol despre prețul ADA (Cardano) în data de 22 august, nu pentru că se întamplă ceva special la acea dată ci pentru că, pe data de 22 iunie, fiind în concediu pe meleaguri straine, mi-a venit ideea să lansez această provocare pe grupul de Facebook Crypto Romania, după ce am observat un model repetitiv pe graficul ADA – nimic serios, just for fun.

Provocarea sună așa:

Data viitoare când vor mai fi trecut 60 zile, Cardano se va afla în pragul lansării smart contract.
Predicții pentru prețul ADA pe 22 august?
Cele mai bune 3 predicții vor primi 100 ADA indiferent de prețul ADA în USD din acel moment.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4303455083053082&set=gm.2995171287424914

Regulamentul e simplu. În data de 14 august am făcut un prinstscreen cu toate comentariile, pe care îl atașez acestui articol. În data de 23-24 august vom anunța care sunt câștigătorii.

Cum calculăm valoarea ADA din data de 22 august?

Simplu! Intrăm pe exchangeul cu cel mai mare volum din acea zi – Binance și facem media aritmetică dintre minimele și maximele candelei ce reprezintă ziua de 22 august, valoare care va fi desemnată câștigatoare. Dacă pe o valoare sunt 2 sau mai mulți căstigători, acolo premiul se va împărti între aceștia.

Media aritmetica dintre minimul si maximul din ziua de 22 august este 2.57225 dolari
Lista tuturor participanților

Căștigatorii

Avem în total 8 câștigători pe care i-am încercuit pe lista de mai sus în 3 culor diferite, câte o culoare pentru fiecare valoare prezisă.

Cea mai apropiată predicție aparține Alinei Sbîngu $2.55. Aceasta va primi 100 ADA

Șase persoane au prezis ca in 22 august ADA va fi 2.5$ Aceștia sunt: Alexandra BP, Iancu Coriolan, Costinel Nicolita, Paul Simon, Covaci Opt și Dragos Sd Dragos. Acestia vor primi 100ADA / 6 = 17 ADA fiecare.

C Florin Ionut a prezis 2.65$. Acesta va primi 100 ADA

Eventuale contestații și clarificarea tuturor neînțelegerilor se vor face până la în data de 24 august ora 23:59.

Pentru a trimite monedele ADA, le voi cere căștigătorilor să mă contacteze în privat și să îmi dea o adresă pe care care sa le trimit premiul în ADA pe care l-am promis.

ATENȚIE LA SCAMuri!

Aveți grijă să nu răspundeți tentativelor de fraudă prin a trimite voi ADA, alte cryptomonede sau bani sau mai rău, să oferiți scamerilor cheile voastre private de la walleturi.

Îmi cer scuze pentru proasta organizare dar nu mi-am imaginat ca vor fi atatia participanți – totul a început ca o glumă, iar perioada de vara a fost pentru mine o călătorie mai prelungită așa că nu am avut timp să organizez totul la modul “pro”.

Pe viitor vom mai face asftel de evenimente și promitem o mai bună organizare. Dacă ni se va permite, le vom anunța și pe pagina de facebook Crypto Romania. Va recomand să ne urmăriți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/cardanoromania.ro , iar pe mine mă găsiți pe Twitter aici https://twitter.com/cardanoromania ca “Master Kenobi”, unde de asemenea am început să organizez mici chalangeuri în care voi oferi ADA și NFT-uri norocoșilor / câștigatorilor.

Dacă sunteti fani ADA, dacă nu sunteți în crypto doar simpli vizitatori, dacă v-ați propus să fiți alături de proiectul Cardano pe o perioadă mai îndelungată și doriti să participați la descentralizarea și securizarea rețelei, puteți în același să ne sustineți delegănd în siguranță pe stake pool-ul nostru cu tickerul CHARM. Delegarea se face din walleturile Daedalus sau Yoroi și după cum stiți vă va aduce un venit pasiv de aproximativ 5% pe an din cantitatea de monedă delegată. În urmă cu câteva ore pool-ul nostru “a minat” blocul nu numărul 160.

Vă mulțumim!

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Cardano Romania

ORIGINAL SOURCE

https://cardanoromania.ro/predictii-pent...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from Cardano Romania

See more
IOHK anunță cea mai mare implementare blockchain într-un parteneriat cu guvernul Etiopiei
Cardano Romania
IOHK anunță cea mai mare implementare blockchain într-un parteneriat cu guvernul Etiopiei

10/31/2021

·

534 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analyticsWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X