Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

08/31/2023

·

149 views


Őrült ütemben nő a Cardano tárcák száma

A Cardano Blockchain Insights augusztus 30-ai adatai szerint tovább növekszik a Cardano (ADA) felhasználói bázisa. Ez a Cardano közösség erejét és továbbra is aktív érdeklődését mutatja. Hiszen az ADA token...

Őrült ütemben nő a Cardano tárcák száma

Cardano

A Cardano Blockchain Insights augusztus 30-ai adatai szerint tovább növekszik a Cardano (ADA) felhasználói bázisa. Ez a Cardano közösség erejét és továbbra is aktív érdeklődését mutatja. Hiszen az ADA token árfolyamát övező negatív trendek ellenére bővül a felhasználói közösség. Április egyhez képest augusztus 29-ére az egyedi tárcacímek száma 4,02 millió tárcáról 4,26 millió tárcára növekedett.

Sokan bíznak benne, hogy előbb-utóbb az ADA árfolyamában is látszódik majd az érdeklődés

A delegátorok számra is több mint 30 ezerrel nőtt ebben az időszakban. Ebben a 150 napos időszakban naponta 1600 új tárcát regisztráltak a hálózaton napi szinten. Június 10. volt a csúcspont, akkor közel 4000 új tárcát hoztak létre egyetlen nap alatt. Eközben július 18-án mindössze egyetlen egyet regisztráltak.

Mindeközben azonban a Cardano natív tokenjének, az ADA-nak az ára 0,4 dollárról a cikk írásának pillanatában 0,265 dollárra süllyedt vissza április elsejéhez képest. Ez azt jelenti, hogy bár a tárcák száma folyamatosan növekedett ebben az időszakban, a veszteség mértéke a tokennél elérte a 35%-ot. De ahogy látható a különféle hírekből és posztokból a közösségi médiában, az ökoszisztéma stabilan képes növekedni. Ebből adódóan bíznak benne a Cardano-fanatikusok, hogy előbb-utóbb ez növeli majd a keresletet is az ADA token irányában. Jelenleg az ADA forgalomban lévő kínálata 35 milliárd dollár körül mozog. Ha a valaha volt legnagyobb piaci kapitalizációt nézzük 2021. szeptember 2-áról (95 milliárd dollár), akkor az árfolyam most 2,71 dollár körül mozogna.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/orult-utembe...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from BitcoinBazis

See more
Charles Hoskinson szerint Joe Biden megölné a kriptoipart
BitcoinBazis
Charles Hoskinson szerint Joe Biden megölné a kriptoipart

05/11/2024

·

20 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)