Logo
Cardano Ecosystem

Newsbit

08/29/2022

·

388 views


Oprichter van Cardano onthult nieuwe datum voor de Vasil Hard Fork

Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, heeft een nieuwe datum aangekondigd voor de Vasil Hard Fork-upgrade. Het bericht Oprichter van Cardano onthult nieuwe datum voor de Vasil Hard Fork verscheen eerst op Newsbit.

Oprichter van Cardano onthult nieuwe datum voor de Vasil Hard Fork

Charles Hoskinson, mede-oprichter van Cardano, heeft een nieuwe datum aangekondigd voor de Vasil Hard Fork-upgrade.

Upgrade gepland voor september

In een video heeft Charles Hoskinson een nieuwe tijdlijn aangekondigd voor de aankomende Vasil Hard Fork. Hierin zegt hij onder andere dat de update al in september 2022 kan worden uitgebracht als het team geen extra problemen of obstakels tegenkomt.

“Dus ergens in september zal de hard fork plaatsvinden, dat is hoe het er nu naar uitziet, tenzij er iets wordt ontdekt of we ergens een aanzienlijke vertraging oplopen.

– Aldus Hoskinson.

Het IOHK-team had eerder via Twitter een voortgangsrapport uitgebracht over de Vasil-hard fork. Hierin stond hoe het netwerk momenteel bezig is met het binnenhalen van de exchanges. Volgens IOHK is bijna 40% van de SPO’s (stake pool operators) al bijgewerkt. Via twitter werd ook gedeeld hoe de crypto-exchange Binance al is begonnen met het upgraden van zijn nodes om de aankomende fork te implementeren.

Een officiële datum

In de video vertelde Hoskinson dat Binance al 30-40% van het totale Cardano-volume heeft geüpgraded. Daarmee worden ze op de voet gevolgd door andere centrale exchanges zoals Kraken en Coinbase.

“Dus de volgende grote stap is om de exchanges aan boord te krijgen. Binance meldt dat ze momenteel upgraden. Qua volume denk ik dat ze ongeveer 30-40% van het handelsvolume van Cardano bevatten. Kraken en Coinbase hebben de neiging om hierin mee te gaan.

Zo deelde Hoskinson.

Later in de video verklaarde Hoskinson ook dat zodra 75% van de SPO’s is geüpgraded naar de nieuwste 1.35.3-versie, het team een datum kan aankondigen voor de lancering van de hard fork.

“Wat er meestal gebeurt, is dat nadat er een datum voor een hard fork is aangekondigd, je een grote stroom aan mensen ziet die door pakt. Dus wat er waarschijnlijk gaat gebeuren, is dat zodra we die gouden 75% van de SPO’s en drie tot vijf van de grote exchanges hebben bereikt, de drie of vijf exchanges worden geüpgraded, en dat er dan een datum voor de hard fork wordt vastgesteld. Dan voelen de andere exchanges de urgentie en beginnen ze ook met upgraden. Anders wordt het heel moeilijk om ze aan boord te krijgen, daar hebben ze vaak een duwtje in de rug voor nodig.” Aldus Hoskinson.

De Vasil Hard Fork wordt gezien als een van de centrale crypto-evenementen die verbeteringen zullen introduceren in het bestaande Cardano-ecosysteem. De fork zal in wezen de werking van het algehele netwerk verbeteren, naast de ontwikkeling van smart contracten en DApps.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Newsbit

ORIGINAL SOURCE

https://newsbit.nl/oprichter-van-cardano...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from Newsbit

See more
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork
Newsbit
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork

10/08/2022

·

115 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X