Op Cardano (ADA) gebaseerd project deelt op bijzondere manier eigen tokens uit

2 weeks ago    111 views
Telegram LinkedIn
Join us in creating a new level of authenticity in document verification.

Cardano (ADA) begint langzaam maar zeker een beetje op gang te komen. Het netwerk ontwikkelt zich steeds meer en hier en daar zien we wat projecten opduiken. Een daarvan is Flickto (FLICK), een project dat zich richt op het democratiseren van de financiering van mediaprojecten. Flickto brengt de FLICK tokens middels een “Initial Stake Pool Offering (ISPO)” aan de man.

Flickto wil mediaprojecten gaan ondersteunen door de community te vragen te stemmen op welke projecten financiering zouden moeten ontvangen. Denk aan films, series en andere content. Krijgt zo’n project genoeg stemmen dan ontvangt het dus een steuntje in de rug. De stemmers verdienen vervolgens royalties mocht het een succes worden!

Waar nieuwe projecten normaal gesproken Initial Coin Offerings (ICO’s) of Initial Exchange Offerings (IEO’s) houden om het project van de grond te krijgen, pakt Flickto het anders aan. Flickto begint namelijk met het verdelen van FLICK tokens middels een ISPO. Dit houdt in dat cardano houders hun ADA in de stake pool van Flickto kunnen vastzetten.

In ruil daarvoor ontvangen de ADA stakers FLICK tokens terwijl het Flickto-team de ADA beloningen ontvangt. Normaal gesproken worden deze ADA beloningen onder de ADA stakers verdeeld, maar dat gebeurt in dit geval dus niet. Voor elke 1 ADA die iemand staket, wordt per epoch (5 dagen) 0,15 FLICK gegeven. De huidige ronde loopt sinds 1 november en duurt 32 epochs. In april volgt nog een ronde waarna in totaal 40% van de totale FLICK voorraad aan stakers uitgedeeld zal zijn.

Een ISPO is een interessante manier voor projecten om hun tokens op een eerlijke en gedecentraliseerde manier uit te delen. Tegelijkertijd ontvangt Flickto dus voor de komende 160 dagen een inkomstenstroom om het project verder te ontwikkelen en te lanceren.

Flickto zal overigens ook een meer gangbare publieke verkoop houden. Het project komt later met een datum wanneer deze verkoop gehouden zal worden.

Verlux is Building The Biggest Cross-Chain NFT Marketplace On The Cardano Blockchain - Join Seed Sale
AFRIXX - An African generative NFT project


BUY AFRIXX NFT - An African generative NFT project
The first NFT project to combine art and history, aiming to expand the knowledge of Africans and their history. BUY NFT NOW - https://afrixx.io/buy
Read the article in Crypto-insiders
A decentralized Bison meme coin on cardano network
ADACASH - Earn passive income.