Οι φάλαινες του Cardano σε νέο υψηλό ρεκόρ

Cryptobase 3 months ago Report
Telegram LinkedIn

Οι μεγάλοι επενδυτές, γνωστοί ως φάλαινες, φαίνεται να κυνηγούν ευκαιρίες στο Cardano καθώς τα πρωτόκολλα αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) βασισμένα στο ADA βλέπουν ταχεία ανάπτυξη.

Το υπόλοιπο που διατηρούν οι διευθύνσεις με 1 εκατομμύριο έως 10 εκατομμύρια νομίσματα αυξήθηκε στα 12 δισεκατομμύρια ADA (9,72 δισεκατομμύρια δολάρια) την περασμένη εβδομάδα, αύξηση 41% από τα τέλη Ιανουαρίου, σύμφωνα με στοιχεία που παρέχονται από την εταιρεία ανάλυσης blockchain IntoTheBlock.

Η συνολική αξία που είναι κλειδωμένη στο δίκτυο Cardano (TVL) έχει αυξηθεί κατά 50 εκατομμύρια δολάρια σε μια εβδομάδα, φτάνοντας το υψηλό των 160,79 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το DefiLlama. Πάνω από το 70% των κεφαλαίων είναι κλειδωμένα στο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο (DEX) SundaeSwap.

“Το Cardano φαίνεται να δείχνει υποσχόμενο για περισσότερα πράγματα μετά από χρόνια χωρίς να διαθέτει έξυπνα συμβόλαια. Αυτό φαίνεται να μεταφράζεται σε ‘συσσώρευση’ ADA από τους μεγάλους παίκτες”, δήλωσε ο Lucas Outumuro, επικεφαλής έρευνας στο IntoTheBlock, στην εβδομαδιαία έκθεση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

«Μετά από χρόνια έλλειψης έξυπνων συμβολαίων, το Cardano αρχίζει να δείχνει κάποια έλξη στο επίπεδο use cases», σημείωσε ο Outmuro. “Τα DEX στο Cardano έχουν αντλήσει κεφάλαια από αξιόπιστα ταμεία όπως το Three Arrows Capital .”

Την περασμένη εβδομάδα, το DEX AdaSwap με βάση το Cardano ανακοίνωσε άντληση κεφαλαίων 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων iAngels και αρκετούς άλλους επενδυτές, συμπεριλαμβανομένου του ηθοποιού και παραγωγού Gal Gadot και του συζύγου της Jaron Varsano.

Holdings φαλαινών ADA (IntoTheBlock)

Τα holdings των φαλαινών ADA αυξήθηκαν κατά πάνω από 40% φέτος. “Μετά από μια διόρθωση 70%, αυτές οι διευθύνσεις έχουν πλέον συσσωρεύσει επιθετικά. Αυτές που κατέχουν πάνω από 100 εκατομμύριο ADA, κατέγραψαν διψήφια αύξηση από μήνα σε μήνα”, δήλωσε ο Outumuro.

Το ανανεωμένο ενδιαφέρον από τους μεγάλους επενδυτές μπορεί να είναι σημάδι καλών εποχών, με την προϋπόθεση ότι η ευρύτερη αγορά θα βρει μια βάση. Οι πωλήσεις των φαλαινών στις αρχές Σεπτεμβρίου οδήγησαν προκαταβολικά σε μια διολίσθηση των τιμών. «Αυτές οι διευθύνσεις [φάλαινες] είχαν πουλήσει προηγουμένως ένα μεγάλο μέρος των αποθεμάτων τους ακριβώς πριν αρχίσει να καταρρέει το ADA», σημείωσε ο Outmuro.

Το ADA έκανε το all time hight πάνω από τα 3$ στις 2 Σεπτεμβρίου και έκτοτε έχει χάσει περισσότερο από 70% της αξίας του. Το ένατο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε market cap είναι κοντά στα 0,8080 $, σημειώνοντας πτώση 5% σε 24ωρη βάση.

Το άρθρο Οι φάλαινες του Cardano σε νέο υψηλό ρεκόρ εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.

Original Source: https://cryptobase.gr/oi-falaines-cardano-se-neo-ipsilo/

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.

Join Our Weekly Newsletter of Cardano

Your weekly dose of Cardano news straight to your inbox!
GADA Finance is launching its Initial Stake Pool Offering (ISPO) Starting on June 29, 2022
Being the first permissionless and community-governed launchpad on Cardano, we intend to raise funds through a public ISPO which will enhance the Cardano ecosystem. CLICK HERE!
READ THE ORIGINAL ARTICLE ON >> Cryptobase