Ο όγκος συναλλαγών του Cardano ξεπέρασε του Ethereum καθώς η αξία του αυξήθηκε πάνω από 30%.

Cryptobase 6 months ago Report
Telegram LinkedIn

Χθες, το blockchain του Cardano γνώρισε μια σημαντική αύξηση του ημερήσιου όγκου συναλλαγών του, που το ώθησε πάνω από αυτό του δεύτερου μεγαλύτερου blockchain, του Ethereum .

Οι συναλλαγές σε blockchain Cardano είναι φθηνότερες από το Ethereum

Τα δεδομένα από το Messari δείχνουν ότι ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών του Cardano ξεπέρασε αυτόν του Ethereum κατά σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το Cardano κατέγραψε περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε όγκο συναλλαγών ενώ αντίστοιχα το Ethereum, κατάφερε να καταγράψει περίπου 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Cardano has 1.5 Billion more transactions than ETH in the past 24hrs.

Cardano Fees : 66k
Eth Fees : 44 MILLION!#cardano #ethereum #cryptocurrency #Btc #Bitcoin pic.twitter.com/Mvg1Qa8IDr

— Persepino (@Persepino) January 17, 2022

Ωστόσο, ο συνδυασμένος όγκος συναλλαγών των δύο blockchain έπεσε κάτω από αυτόν του κορυφαίου δικτύου, του Bitcoin , το οποίο είχε σχεδόν 17 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθημερινές συναλλαγές.

Είναι ενδιαφέρον ότι, παρά την καταγραφή περισσότερων καθημερινών συναλλαγών από το Ethereum, το Cardano δημιούργησε λιγότερα από 100.000 δολάρια σε χρεώσεις συναλλαγών. Από την άλλη πλευρά, το blockchain Ether συγκέντρωσε τέλη άνω των 40 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι οι συναλλαγές στο Cardano είναι φθηνότερες από τις συναλλαγές στο Ethereum. 

 Οι διαθέσιμες πληροφορίες υποδεικνύουν την αναμενόμενη κυκλοφορία του επεκτάσιμου πρωτοκόλλου αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου και αυτοματοποιημένης παροχής ρευστότητας, το SundaeSwap, στις 20 Ιανουαρίου, καταλήγοντας στο συμπέρασμα γιατί οι συναλλαγές στο δίκτυο έχει εκτοξευθεί.

Αυτό το έργο προσφέρει μια Initial Stake Pool Offering (ISO), επιτρέποντας στους κατόχους Cardano να εκχωρήσουν τα νομίσματά τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές μετά από ένα χρονικό διάστημα.

Η τιμή του ADA αυξήθηκε κατά 30% σε 7 ημέρες

Το Cardano δεν γνώρισε μόνο αύξηση στον όγκο των συναλλαγών. Έχει δει την αξία του να αυξάνεται κατά 30% τις τελευταίες επτά ημέρες.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα για το CryptoSlate, το ADA έχει αυξηθεί κατά πάνω από 20% τις τελευταίες 30 ημέρες επίσης. Ωστόσο, το νόμισμα έχει χάσει μερικά από τα κέρδη του τις τελευταίες 24 ώρες καθώς έχασε περίπου 2%. Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα 1,49 δολάρια.

Η πρόσφατη άνοδος της αξίας του, παράλληλα με τον όγκο των συναλλαγών του, υποδηλώνει την ανάπτυξη των έργων που χρησιμοποιούν πλέον το blockchain Cardano και την ικανότητά του στα έξυπνα συμβόλαια.

Τα διαθέσιμα δεδομένα στο DeFiLlama δείχνουν ότι το δίκτυο έχει πλέον κεφάλαια αξίας άνω των 3 εκατομμυρίων δολαρίων κλειδωμένα στο TVL του. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 25% μόνο τις τελευταίες 24 ώρες.

Ωστόσο, παρά τις τρέχουσες εντυπωσιακές επιδόσεις, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι απέχει ακόμη μίλια από το υψηλό όλων των εποχών των 3,09 $ που πέτυχε στις αρχές Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους.

Το άρθρο Ο όγκος συναλλαγών του Cardano ξεπέρασε του Ethereum καθώς η αξία του αυξήθηκε πάνω από 30%. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.

Original Source: https://cryptobase.gr/o-ogkos-sinalagon-tou-cardano-kseperase-to-ethereoum/

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.

Join Our Weekly Newsletter of Cardano

Your weekly dose of Cardano news straight to your inbox!
GADA Finance is launching its Initial Stake Pool Offering (ISPO) Starting on June 29, 2022
Being the first permissionless and community-governed launchpad on Cardano, we intend to raise funds through a public ISPO which will enhance the Cardano ecosystem. CLICK HERE!
READ THE ORIGINAL ARTICLE ON >> Cryptobase