Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

03/21/2024

·

95 views


Nő a Cardano tárcák száma, ígéretes évnek nézünk elébe

A Cardano tárcák száma meghaladta a 4,65 milliót, ami 3,75%-os növekedést jelent a január elsejei szinthez képest. A számok is jól reprezentálják, hogy a blokklánc és a Proof of Stake (PoS) iránti érdeklődés...

Nő a Cardano tárcák száma, ígéretes évnek nézünk elébe

Cardano tárcák

A Cardano tárcák száma meghaladta a 4,65 milliót, ami 3,75%-os növekedést jelent a január elsejei szinthez képest. A számok is jól reprezentálják, hogy a blokklánc és a Proof of Stake (PoS) iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, naponta ugyanis 2100 új Cardano tárca születik.

Az elemzések szerint a legsikeresebb nap február másodika volt, amikor a Cardano ökoszisztéma 5414 új tárcacímmel bővült.

Naponta új Cardano tárca születik
Napi új Cardano tárcák száma

Ami a kriptovaluta árfolyamát illeti, Ali Martinez kriptokereskedési szakértő nemrégiben megfigyelte, hogy az ADA hasonlóan mozog, mint azt 2018 és 2021 között tette. Ebből kifolyólag szerinte konszolidáció várható a 0,55-0,80 dolláros tartományban, majd egy 1,70 dollárig tartó emelkedésnek, további korrekciónak és egy 5 dollárig tartó árfolyam emelkedésnek lehetünk tanúi.

Kapcsolódó: Bár az árfolyam csökkent, a tárcák száma megugrott

Martinez mellett több pénzügyi szakértő is azt jósólja, hogy az ADA értéke idén tovább fog növekedni, előrejelzésük szerint az év végére az árfolyam a 0,945 és a 11 dolláros tartományban fog mozogni. Ha pedig a mesterséges intelligenciát kérdezzük, annak jövendölése szerint 1,26 és 8 dollár közötti árfolyam várható.

Összességében tehát a Cardano ökoszisztémája 2024-ben jelentős növekedésnek lehet tanúja, folytatva az előző évek tendenciáját és új felhasználókat édesgetve magához. A Cardano közösség több tagjában is bizakodást váltott ki az a hír is, miszerint bő egy év késés után, de megérkezett a Cardano fiat-alapú stabilcoinja. Kellett is ez, hiszen az utóbbi időben több probléma is adódott a Cardano új tárcájánál, illetve olyan pletykák is elterjedtek, miszerint az alapító Charles Hoskinson távozik a blokkláncplatformtól és ígéretesebb projektek után néz.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/no-a-cardano...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from BitcoinBazis

See more
Charles Hoskinson szerint Joe Biden megölné a kriptoipart
BitcoinBazis
Charles Hoskinson szerint Joe Biden megölné a kriptoipart

05/11/2024

·

20 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)