NFT: Kittizens, colecția inedită de pisici, găzduite pe blockchain-ul Cardano

Crypto - RO 6 months ago Report
Telegram LinkedIn

Kittizenii sunt membrii unei societăți distopice din viitorul apropiat, unde, mulțumită neuro tehnologiei avansate, pisicile au capacitatea de a comunica cu oamenii și de a se integra într-o societate umană.

Proiectul a luat viață mulțumită comunității întregite de Nerub, developerul, și Oz, designerul care a realizat grafica NFT-urilor. Nerub, care este cunoscut în industria muzicală underground pentru beaturile sale, spune despre el că este pasionat de universul crypto și de programare – astfel încât blockchain-ul și NFT-urile au ajuns să-i acapareze cea mai mare parte din program.

Înainte de lansarea propriu-zisă a proiectului NFT, care are loc astăzi la ora 23 (ora României), echipa Kittizens a realizat mai multe NFT-uri promoționale pentru membrii comunității, printre care și Asimov, motanul lui Deliric, Pixel, pisica lui Otravă sau Batman, motanul lui Macanache.

 Kittizens, colecția inedită de pisici, găzduite pe blockchain-ul CardanoDe la stânga la dreapta: Asimov (Deliric), Pixel (Otravă) și Batman (Macanache) | Kittizens

Povestea Kittizens

Pisicile din colecția Kittizens au beneficiat de implanturi neuronale, cu ajutorul cărora se pot integra foarte ușor în societatea umană. Implanturile neuronale conduc către o evoluție exponențială a pisicilor în toate domeniile.

Când are loc dropul?

Astăzi, 15 Decembrie, are loc primul drop, care constă în 2,000 de NFT-uri. Acestea se vor putea achiziționa cu 40 de Cardano per bucată. În schimbul acestei sume, utilizatorul primește un NFT aleatoriu din colecție, care are atribute cu o raritate variabilă.

Odată cu deschiderea posibilității de a minta NFT-uri, echipa din spatele proiectului va posta un grafic cu raritatea atributelor pe serverul lor de Discord, pe care comunitatea îl poate folosi pentru a determina raritatea pisicilor.

NFT-urile vor putea fi listate imediat după achiziție pe CNFT, cea mai mare piață a produselor construite pe blockchain-ul Cardano.

Airdrop-urile și viitorul proiectului Kittizens

  • Upgrade Chips

În 25 Decembrie, proprietarii de NFT-uri ai primului drop vor primi gratuit câte un NFT utilitar numit Upgrade Chip, pentru fiecare Kittizen pe care îl dețin în portofelul electronic.

  • Kittizens 2.0

În 25 Ianuarie 2022, echipa pune la dispoziție comunității NFT-urile Kittizens 2.0 – o serie de pisici upgradate, cu tematică spațială. Pisicile din prima serie devin astronauți și vor avea atribute futuristice, precum arme, unelte sau alte accesorii.

Obținerea unui Kittizen 2.0 se face prin arderea unui Kittizen original și a unui chip pentru upgradare, primit gratuit. Rezultatul constă într-un Kittizen care are culoarea originală a blănii, însă cu atribute speciale și tematică spațială.

  • Kittizoids

Și mai departe, în 25 Februarie are loc lansarea Kittizoids – cei 1,000 de roboți sub formă de NFT-uri, pe care Kittizenii îi construiesc pentru a-i ajuta în cadrul misiunilor spațiale. Prețul estimat pentru un Kittizoid va fi de 80 de ADA, însă aceștia pot fi achiziționați doar de portofelele care dețin deja un Kittizen 2.0.

 Kittizens, colecția inedită de pisici, găzduite pe blockchain-ul CardanoNFT-uri cu atribute speciale | Kittizens

Un DAO pentru iubitorii de pisici?

În tot acest timp, echipa va lucra la o continuare a roadmap-ului, care include beneficii pentru comunitatea strânsă cu ajutorul NFT-urilor. Printre multe alte exemple, se enumeră:

  • DAO-ul: O structură socială prin care proprietarii de NFT-uri Kittizens vor putea propune și vota deciziile care privesc viitorul proiectului
  • Airdrop-uri: Nerub și Oz vor continua să creeze NFT-uri pe care să le ofere cadou comunității. De exemplu: pentru deținătorii de Kittizens 2.0, echipa va crea artefacte sau viețuitoare extraterestre, aduse de pisici din misiunile lor spațiale

Original Source: https://crypto.ro/stiri/nft-kittizens-pisici-cardano/

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.

Join Our Weekly Newsletter of Cardano

Your weekly dose of Cardano news straight to your inbox!
GADA Finance is launching its Initial Stake Pool Offering (ISPO) Starting on June 29, 2022
Being the first permissionless and community-governed launchpad on Cardano, we intend to raise funds through a public ISPO which will enhance the Cardano ecosystem. CLICK HERE!
READ THE ORIGINAL ARTICLE ON >> Crypto - RO