Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

04/15/2024

·

43 views


Moeilijke tijden voor cardano-bezitters: ruime meerderheid op verlies

Foto: sdx15/Shutterstock De prijs van cardano (ADA) is net als bijna iedere andere altcoin hard gecrasht het afgelopen weekend. Dankzij de toenemende spanningen in het Midden-Oosten zakte cardano tot zijn...

Moeilijke tijden voor cardano-bezitters: ruime meerderheid op verlies

Cardano-ADA

Moeilijke tijden voor cardano-bezitters: ruime meerderheid op verlies

Foto: sdx15/Shutterstock

De prijs van cardano (ADA) is net als bijna iedere andere altcoin hard gecrasht het afgelopen weekend. Dankzij de toenemende spanningen in het Midden-Oosten zakte cardano tot zijn laagste prijs in zo’n 3,5 maand. Het heeft ervoor gezorgd dat de winstgevendheid van de populaire altcoin tot een opvallend dieptepunt is gedaald. Het gros van de cardano-bezitters staat namelijk in het rood .

“Cardano is dood” – Oprichter haalt hard uit en verdedigt project

  • cardano-ada-logo

    Cardano nieuws
  • 14:02

Cardano-bezitters geconfronteerd met verliezen

In tegenstelling tot bitcoin (BTC) bevindt cardano zich nog altijd mijlenver verwijderd van zijn in 2021 behaalde recordprijs. Cardano is echter geen uitzondering hierin, aangezien de meeste altcoins flink achter lopen op bitcoin. Je zou kunnen zeggen dat het leeuwendeel van de cryptomarkt nog altijd niet zijn florerende bullmarkt heeft betreden.

Dat cardano-investeerders het zwaar hebben, wordt wel duidelijk wanneer gekeken wordt naar de onderliggende winstgevendheid. Uit data van IntoTheBlock komt naar voren dat slechts 39 procent van alle cardano-walletadressen  winst maakt tegen de huidige koers. Een meerderheid van 55 procent staat in het rood met hun cardano-investeringen, wat overeenkomt met een totaal van 2,56 miljoen adressen. De overige 6 procent speelt break-even.

De prijsactie van het afgelopen weekend heeft een flinke bijdrage geleverd aan deze keiharde realiteit. Op vrijdag, toen de dreiging van een Iraanse aanval op Israël toenam, daalde de koers met meer dan 25 procent tot een absolute bodem van vlak boven $0,43. De volgende dag werd geopend op een prijs van grofweg $0,50. Nadat Iran een grote hoeveelheid drones en kruisraketten afvuurde op Israël zakte de koers met meer dan 20% tot een nieuwe low rond $0,40.

Cryptomarkt herstelt, inhaalslag cardano op komst?

De cryptomarkt is inmiddels alweer deels hersteld. De cardano koers bevindt zich nu vlak onder de $0,49.

Het geduld van cardano-inveerders wordt flink op de proef gesteld. Terwijl bitcoin een maand terug zijn oude all-time high van $69.000 al wist te passeren, is cardano nooit ook maar enigszins in de buurt gekomen.

Vorige maand steeg cardano tot een piek van zo’n $0,80, ongeveer 74 procent onder zijn all-time high van $3,10. In vorige cycli begon de altcoinmarkt echter pas te floreren nadat de Bitcoin halving had plaatsgevonden. Deze week is het zover, en dus blijven cardano-investeerders hoopvol.

Post Views: 0

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ca...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Cardano oprichter stelt Bitcoin Cash integratie voor
Crypto Insiders
Cardano oprichter stelt Bitcoin Cash integratie voor

05/06/2024

·

17 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)