Metashooter: Primul metavers de vânătoare pentru utilizatorii blockchain-ului Cardano

Crypto - RO 4 months ago Report
Telegram LinkedIn

Metashooter face pași reali spre a deveni primul metavers special pentru vânătoare, construit pentru utilizatorii blockchainului Cardano. Jucătorilor din acest metavers li se vor oferi caracteristici și stimulente care duc acțiunea de play-to-earn la un alt nivel.

Potrivit echipei Cardano, pasionații de vânătoare care vor alege să facă parte din comunitatea Metashooter vor avea parte numai de surprize plăcute.

Astfel că, aceștia vor primi tokenuri recompensă când câștigă turneuri de vânătoare, când își completează colecții de trofee sau fac cheltuieli legate de vânătoare.

De asemenea, vor avea posibilitatea să experimenteze vânătoarea reală, în timp ce participă la turnee, dar se și bucură de imagini uimitoare compatibile cu realitatea virtuală susținută de platformă.

Utilizatorii Metashooter își vor putea construi turnuri de observare și vânătoare, achiziționând terenuri de vânătoare.

Metashooter: crești câini NFT

Pe lângă toate cele exprimate mai sus, vânătorii Metashooter au posibilitatea să câștige venituri suplimentare (venituri pasive) dar să și crească câini NFT.

Câinii NFT au abilități unice și simțuri care-i vor ajuta pe vânători să urmărească și să găsească animalele vânate sau trofee, fără a face prea mult efort. Scopul este să ajute utilizatorii să își maximizeze abilitățile de vânătoare.

La fel de bine, dacă doresc, după ce cresc câinii NFT, vânătorii îi pot vinde altor vânători pentru a-și suplimenta veniturile.

Turnurile de vânătoare de care vorbeam mai devreme pot fi construite pentru a sta nedetectați, dar și pentru a-și mări aria de vânătoare. Dacă aceștia nu utilizează regulat turnurile de vânătoare, le pot închiria altor vânători, astfel bucurându-se de venituri suplimentare.

Vânătorii virtuali se pot personaliza și moderniza prin achiziții de echipamente de vânătoare. Pot folosi diversele echipamente pe care le au la dispoziție pentru a-și îmbunătăți abilitățile de vânători.

Puștile, pistoalele, arcurile și cuțitele sunt câteva dintre echipamentele și armele pe care le au la dispoziție pentru sesiuni de vânătoare de succes.

Utilizatorii au la dispoziție și ustensile pentru a detecta animalele fără a fi observați, dar și unelte cu ajutorul cărora să le ademenească, lucruri care le vor crește considerabil productivitatea.

Sneak Peak în Metashooter

Pentru a-I convinge pe pasionații de vânătoare, dar și pe cei care vor să facă business în lumea virtuală Metashooter, echipa Cardano a creat un clip teaser pe care deja l-au și postat pe canalul official de Youtube.

Utilizatorii se vor putea bucura de minunate peisaje de vânătoare, cascade, dar și de o impresionantă colecție de animale pe care le pot vâna.

Membrii comunității vor experimenta diverse medii, dinamici realiste și imagini uimitoare pe platformă.

Vânătorii pot călătorii pe zone extinse de vânătoare în căutarea trofeelor, fără să își facă probleme legate de restricții legate de locație. În principiu, au lumea la picioare pentru că au tot ce le trebuie pentru a excela în arta vânătorii.

Combinarea a două industrii de miliarde de dolari

„Unul din țelurile echipei noastre a fost să creăm un joc ce leagă universul criptomonedelor de cel non-cripto. Metashooter vrea să modernizeze industria de vânătoare, care este masivă dar, în același timp, și foarte nișată”, au explicat membrii echipei Cardano decizia de a unifica cele două industrii miliarde de dolari precum cea a blockchainului și a vânătorii, potrivit Investing.com.

Planul vine și cu o promisiune, cea de a pune pe primul loc vânătorii.

Mari parteneriate au început deja să fie aliniate în îmbunătățirea metaversului Metashooter, iar unele dintre acestea sunt cu jucătorii mari din piața de vânătoare, care sunt mai mult decât încântați de oportunitățile pe care metaversul le oferă afacerilor lor.

Echipa Cardano este încrezătoare că tot mai multe astfel de parteneriate se vor încheia pe măsură ce jocul câștiga tracție și recunoaștere la nivel mondial.

Original Source: https://crypto.ro/stiri/metashooter-primul-metavers-de-vanatoare-cardano/

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.

Join Our Weekly Newsletter of Cardano

Your weekly dose of Cardano news straight to your inbox!
GADA Finance is launching its Initial Stake Pool Offering (ISPO) Starting on June 29, 2022
Being the first permissionless and community-governed launchpad on Cardano, we intend to raise funds through a public ISPO which will enhance the Cardano ecosystem. CLICK HERE!
READ THE ORIGINAL ARTICLE ON >> Crypto - RO