Liqwid Finance

6 months ago    399 views
Telegram LinkedIn
Genius Yield | Automated Yield optimizer on Cardano Blockchain

Talán egyik legérdekesebb és leginkább várt projekt a liqwid finance. A kezdeti szakasz után ők is hatalmas fejlődésen estek át. Új weboldal? hmm? valami készül.

Whitepaper: https://drive.google.com/file/d/1HN65TDm7-06m7XwiXmLQeWFevZYKgEZG/view

Mire is lesz jó? Liqwid egy decentralizált likviditási protokoll lesz a hitelezéshez? Hitelezés??? Érdekesen hangzik, kicsit kalandozzunk el.

Afrikában Cardano elfogadott lett! Mindenki kezében ott a mobiltelefon mindenkinek elérhető az internet, de a pénzügyi rendszer nem valami stabil. 🙂 Itt jön a Cardano aki egycsapásra megoldja a problémát. Miért ne lehetne akár hitelezni? Itt jön a liqwid. Képzeld el, hogy a telefonod segítségével ADA hitelt kapsz egyetlen egy gombnyomásra és az okos szerződéseknek köszönhetően nem kell a hosszas adminisztrációtól tartanod.

A Liqwid ötletét eredetileg 2020 második negyedévében hozták létre, a protokoll fejlesztése 2021 első negyedében kezdődött, miután a protokoll architektúra, az intelligens szerződés-tervezési minta és a kamatláb-görbe elkészültek. A Liqwid céla a hatékonyabb hitelezés elősegítése a Plutus kiterjesztett UTXO intelligens szerződéses rétegen, amelyek a Cardano GOGUEN frissítés utolsó szakaszában vezet be.

A csapat azon dolgozik, hogy egy összeállítható UTXO likviditási protokollt készítsen a Cardanón.

Az LQ, a Liqwid natív tokenje ami egy Cardano token, amely felhasználható a rendszer részvényeinek kezeléséhez és irányításához.

Verlux is Building The Biggest Cross-Chain NFT Marketplace On The Cardano Blockchain - Join Seed Sale

BUY AFRIXX NFT - An African generative NFT project
The first NFT project to combine art and history, aiming to expand the knowledge of Africans and their history. BUY NFT NOW - https://afrixx.io/buy
Read the article in Adacoin-HU
A decentralized Bison meme coin on cardano network
ADACASH - Earn passive income.