Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

11/28/2021

·

420 views


Lees hier het belangrijkste crypto nieuws van deze week

Een rustige week was het niet in cryptoland. In de nacht van donderdag op vrijdag begon de bitcoin (BTC) koers hard te dalen nadat nieuws omtrent een nieuwe virusvariant naar buiten kwam. De paniek was markt breed en zorgde...

Lees hier het belangrijkste crypto nieuws van deze week

Een rustige week was het niet in cryptoland. In de nacht van donderdag op vrijdag begon de bitcoin (BTC) koers hard te dalen nadat nieuws omtrent een nieuwe virusvariant naar buiten kwam. De paniek was markt breed en zorgde voor behoorlijke correcties. Maar er was natuurlijk meer crypto nieuws deze week! In dit artikel lees je een overzicht.

Cardano (ADA) onderuit door FUD

Te beginnen met het nieuws dat eToro, een handelsbeurs zoals Bitvavo in Nederland, cardano (ADA) van zijn platform gaat verwijderen. Het nieuws sloeg in als een bom met ADA die verder afgleed terug het $1 gebied in. Toch lijkt de reactie enigszins overtrokken. Enkele dagen daarvoor werd namelijk duidelijk dat Bitstamp de altcoin juist gaat toevoegen, en die beurs is een stuk groter dan eToro.

Kan PlanB’s Bitcoin model het raam uit?

Nadat bitcoin de daling inzette werd het steeds onwaarschijnlijker dat PlanB’s voorspelling van $98.000 in november uit gaat komen. De bekende Nederlandse analist deelde deze zomer zijn “worst-case scenario” voor het koersverloop van bitcoin voor de rest van 2021. Volgens dit model zou BTC op $98.000 moeten handelen in november. Toch blijft het alom bekende stock-to-flow (S2F) intact, zoals je in dit artikel kan lezen.

BTC verwerkt meer waarde van PayPal

Ondanks de slechte koersontwikkelingen was er alsnog wat goed nieuws op het fundamentele vlak. Het Bitcoin netwerk verwerkte in 2021 per kwartaal gemiddeld $489 miljard! Dit terwijl PayPal op gemiddeld $302 miljard blijft steken. Bitcoin haalt hiermee dus PayPal in. Komt het netwerk al in de buurt van Visa en Mastercard?

Crypto Insiders zoekt talent

De redactie van Crypto Insiders is op zoek naar nieuw schrijftalent! Ben je goed op de hoogte van wat er speelt in de crypto-markt, op het gebied van blockchain-technologie en aanverwante zaken? Ben je daarnaast onderzoekend, kritisch, een kei in communiceren en werk je graag flexibel? Stuur ons dan een e-mail naar [email protected] zodat we kennis kunnen maken. Lees hier meer over wie wij zoeken!

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/le...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from Crypto Insiders

See more
Cardano stablecoin 'Djed' direct een succes, ADA koers stijgt
Crypto Insiders
Cardano stablecoin 'Djed' direct een succes, ADA koers stijgt

last Wednesday at 12:11 PM

·

4 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analyticsWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X