Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

04/02/2024

·

21 views


Kan Cardano x10 gaan? Ontwikkelaar geeft antwoord

Foto: Piotr Swat/Shutterstock Bij Cardano (ADA) zijn ze hard aan het werk. Zo is het nu mogelijk voor Cardano-scripts om on-chain berichten te ondertekenen. Deze ontwikkeling opent een nieuw scala aan...

Kan Cardano x10 gaan? Ontwikkelaar geeft antwoord

Cardano-ADA

Foto: Piotr Swat/Shutterstock

Bij Cardano (ADA) zijn ze hard aan het werk. Zo is het nu mogelijk voor Cardano-scripts om on-chain berichten te ondertekenen. Deze ontwikkeling opent een nieuw scala aan mogelijkheden voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) en biedt een technische voorsprong op bestaande blockchains, zoals de geduchte concurrent Ethereum (ETH) netwerk.

Als het aan Cardano enthousiast en ontwikkelaar Sebastien Guillemot ligt, kan cardano met de update een toename verwachten van meer dan 1.000%.

Cardano stablecoin stijgt plotseling 400%, cryptogemeenschap kritisch

Cardano stablecoin stijgt plotseling 400%, cryptogemeenschap kritisch

 • cardano-ada-logo

  Cardano nieuws
 • 21:31

Voordelen van de nieuwe upgrade

In tegenstelling tot Ethereum, dat een andere structuur gebruikt voor transacties, benut Cardano’s ontwerp de kracht van scripts voor het sneller ondertekenen van berichten. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde efficiëntie maar maakt het Cardano netwerk ook potentieel meer geoptimaliseerd dan zijn voorgangers.

De update is in het bijzonder relevant voor Cardano’s Layer 2 (L2s) oplossingen. Door deze nieuwe mogelijkheid kunnen deze platformen profiteren van snellere en meer geoptimaliseerde processen. Het zou gebruikers in staat stellen om actief deel te nemen aan besluitvormingsprocessen, zoals het stemmen op ondersteunde EVM-lagen.

Daarnaast kan deze ontwikkeling het gebruik van indexers vereenvoudigen. Indexers zijn systemen die blockchain gegevens ordenen en toegankelijk maken. Door een vereenvoudigde benadering voor het opzetten en beheren van dApps en L2 oplossingen, wordt de ontwikkeling ervan niet alleen makkelijker maar ook kosteneffectiever.

10x koersverwachtingen

De aanpassingen beloven veel goeds. Ze zouden het platform weer terug in de smart contract race kunnen brengen, waarbij het relatief gezien mindere prestaties heeft gekend dan bijvoorbeeld Solana (SOL). Cardano enthousiast en ontwikkelaar Sebastien Guillemot doelt zelfs op een 10x waardestijging. Mocht dit uitkomen zou het project de derde grootste crypto zijn op basis van marktkapitalisatie.

Cardano trotseert marktdaling: explosie in ontwikkeling en activiteit

Cardano trotseert marktdaling: explosie in ontwikkeling en activiteit

 • cardano-ada-logo

  Cardano nieuws
 • 21:31

Cardano oprichter voorspelt technologische revolutie

De oprichter van het netwerk, Charles Hoskinson, heeft opzienbarende toekomstvoorspellingen gedeeld. Hij anticipeert hiermee op een baanbrekende technologische evolutie tegen het jaar 2030.

Hoskinson verwacht dat de exponentiële groei in computer rekenkracht de capaciteiten van gaming PC’s zal uitbreiden, waardoor deze in staat zullen zijn om machine learning modellen te draaien die duizend keer krachtiger zijn dan de huidige standaarden. Deze verwachte vooruitgang belooft een revolutie in diverse industrieën, inclusief de crypto sector.

Hoskinson’s visie, die lijkt op de lang bestaande wet van Moore, suggereert een toekomst waarin AI en machine learning ongekende niveaus van bruikbaarheid bereiken, mogelijk ook de handel in cryptocurrency drastisch transformeren.

Post Views: 0

Deel dit artikel

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

 • 21:31

 • 20:25

 • 19:31

 • 18:21

 • 17:02

 • 16:17

 • 15:33

Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen

Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen

Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000

Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe

Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk

Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk

Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging

Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht

Jouw anonieme crypto wallet is vanaf nu illegaal

UPDATE: Jouw anonieme crypto wallet is vanaf nu illegaal

Advertentie

Advertentie

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ca...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Cardano koers is 'precies waar het moet zijn', expert verwacht vuurwerk
Crypto Insiders
Cardano koers is 'precies waar het moet zijn', expert verwacht vuurwerk

04/11/2024

·

7 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more  DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)