Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

04/22/2024

·

71 views


Kan cardano eindelijk knallen? Analisten anticiperen grote stijging

Foto: sdx15/Shutterstock Het geduld van cardano (ADA) investeerders wordt flink op de proef gesteld. De donkere wolken hangen al geruime tijd over de koers van de populaire altcoin. Terwijl bitcoin (BTC) al...

Kan cardano eindelijk knallen? Analisten anticiperen grote stijging

Cardano-ADA

Kan cardano eindelijk knallen? Analisten anticiperen grote stijging

Foto: sdx15/Shutterstock

Het geduld van cardano (ADA) investeerders wordt flink op de proef gesteld. De donkere wolken hangen al geruime tijd over de koers van de populaire altcoin. Terwijl bitcoin (BTC) al zijn prijsrecord van 2021 heeft verbroken, is cardano hier nog mijlenver van verwijderd. Twee bekende crypto-analisten schudden elkaar nu echter de hand, en denken dat een mooie prijsstijging nabij is voor cardano.

Bitvavo domineert Europese markt, laat giganten achter zich

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze bitvavo-icon

 • Advertentie
 • Bitvavo

75% stijging voor cardano?

We beginnen met de populaire crypto-analist Ali Martinez. Afgelopen vrijdag wees hij zijn bijna 60 duizend X-volgers erop dat de koers een indrukwekkende rally zou kunnen doormaken, gebaseerd op een cruciale indicator.

Hij merkte op dat de zogenoemde Market Value to Realized Value (MVRV) tot onder de -22 procent is gedaald, wat de laatste keer een enorme koersexplosie tot gevolg had.

De MVRV-ratio vergelijkt de marktwaarde, de koers vermenigvuldigt met het aantal munten in omloop, de met de gerealiseerde waarde, de som van de prijzen waarvoor elke munt voor het laatst verplaatst is op de blockchain.

De analist schrijft dat de laatste keer dat de MVRV-ratio onder de -22 procent terechtkwam, de cardano koers met 75 procent de lucht in schoot.

Het mag duidelijk zijn dat dit allesbehalve een garantie biedt voor het toekomstige prijsverloop van cardano. Mocht de geschiedenis in herhaling treden, zou dat een stijging tot zo’n 0,90 dollar betekenen. De laatste keer dat de koers op dit niveau stond, was begin mei 2022.

Belangrijke ondersteuning voor cardano

Ook crypto-analist Trend Rider, met ruim 19 duizend volgers op socialmediaplatform X, voorziet een soortgelijk scenario. Vrijdag liet hij zijn volgers weten te anticiperen op een grote koerssprong tot vlak boven de 1 dollar. Naar zijn mening zou cardano de komende 1 tot 3 maanden deze magische grens weer kunnen veroveren. Een belangrijke voorwaarde is echter dat de koers boven grofweg 0,44 dollar weet stand te houden. Op het moment van schrijven komt de koers uit op ongeveer 0,51 dollar.

Men zou kunnen beargumenten dat cardano al sinds september 2021 in een bearmarkt verkeert. Vorige maand, toen bitcoin tot boven de 70.000 dollar uitsteeg, bereikte cardano echter wel een piek van grofweg 0,80 dollar. Met een in 2021 behaalde all-time high van 3,10 dollar biedt dit echter nog allesbehalve reden om feest te vieren.

Cardano is daarentegen geen uitzondering in de cryptomarkt. De meeste altcoins staan nog kilometers van hun respectievelijke pieken verwijderd. In het verleden begonnen altcoins pas echt gas te geven na de Bitcoin halving, wat hoop biedt voor de Cardano-gemeenschap.

Post Views: 0

Deel dit artikel

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

 • 14:06

 • 13:22

 • 12:41

 • 11:56

 • 11:16

 • 10:39

 • 09:58

Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen

Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut

Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash

Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash

Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000

Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe

Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit

Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit

Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving

Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving

Advertentie

Advertentie

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ca...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Crypto Ontbijt: Nieuw Cardano tijdperk, GME hype & roerige week op komst
Crypto Insiders
Crypto Ontbijt: Nieuw Cardano tijdperk, GME hype & roerige week op komst

last Monday at 7:30 AM

·

11 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more  DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)