Logo
Cardano Ecosystem

BtcdirectEU

01/26/2024

·

38 views


Kan Cardano de volgende grote crypto winnaar worden?  - BLOX | Nieuws

In een recente video van het op crypto gebaseerde YouTube-kanaal Cheeky Crypto benadrukt de presentator de benadering van Cardano (ADA), die het onderscheidt van zijn concurrenten, met name de nadruk op "academische degelijkheid" en "onderzoeksgedreven ontwikkeling."

Kan Cardano de volgende grote crypto winnaar worden?  - BLOX | Nieuws

In een recente video van het op crypto gebaseerde YouTube-kanaal Cheeky Crypto benadrukt de presentator de benadering van Cardano (ADA), die het onderscheidt van zijn concurrenten, met name de nadruk op “academische degelijkheid” en “onderzoeksgedreven ontwikkeling.”

Bullish op Cardano

De presentator noemde zijn redenen om bullish te zijn op Cardano en benadrukte de kerngebruikscases van de blockchain. In de video definieert de presentator Cardano als een proof-of-stake (PoS) blockchainplatform dat is ontwikkeld met behulp van een “methodische, op bewijs gebaseerde aanpak,” stevig geworteld in de principes van “wetenschappelijk onderzoek en academisch denken.”

Volgens de presentator streeft het ontwikkelingsteam van Cardano ernaar “vertrouwen te herstellen in het mondiale economische systeem.” Dit omvat het creëren van technologieën die “veilige, transparante en duurzame internationale zakelijke praktijken bevorderen.”

Cardano op weg om een voortrekker te worden

Bij het bespreken van de functionaliteit van de blockchain merkt de presentator op dat deze een “cryptocurrency van de derde generatie” is, die gemeenschappelijke uitdagingen aanpakt waarmee “layer one blockchain-adoptie” wordt geconfronteerd. Deze uitdagingen omvatten kwesties zoals schaalbaarheid, interoperabiliteit, duurzaamheid en beveiliging. Cardano zoekt naar oplossingen voor deze problemen door middel van ontwerpprincipes en technische best practices.

Een van de hoogtepunten die de presentator noemt en die hem bullish maakt over Cardano is Hydra, een layer-two schaaloplossing die gebruikmaakt van state channels voor off-chain transactieverwerking. Hierdoor kan Cardano theoretisch meer dan een miljoen transacties per seconde verwerken, wat de capaciteit van het netwerk aanzienlijk verbetert.

Cardano’s ADA navigeert door bearish wateren

Ondanks deze technologische vooruitgang heeft ADA, het inheemse token van Cardano, te maken gehad met een bearish prijsactie. Op dit moment wordt ADA verhandeld op $0,460, en het heeft bijna 10% van zijn waarde verloren in de afgelopen week. Analist Ali heeft onlangs vergelijkingen getrokken tussen de huidige consolidatiefase van ADA en het patroon in eind 2020.

#Cardano's current consolidation phase mirrors its late 2020 behavior. If history repeats itself, we might see $ADA resuming its upward trend around April. This pattern continuation could potentially lead to an upswing toward $0.80, a brief correction to $0.60, then $7! pic.twitter.com/RuRA2EDMNP

— Ali (@ali_charts) January 19, 2024
AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on BtcdirectEU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/kan-cardano-...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from BtcdirectEU

See more
Cardano groei voorspelling van Charles Hoskinson belooft veel goeds - BLOX | Nieuws
BtcdirectEU
Cardano groei voorspelling van Charles Hoskinson belooft veel goeds - BLOX | Nieuws

02/18/2024

·

24 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)