Η προτίμηση των θεσμικών επενδυτών συνεχίζει να αυξάνεται για τα Solana και Cardano.

1 month ago    59 views
Telegram LinkedIn
RavenDex, First Cross-Chain Swap DEX On The Cardano Ecosystem

Παρακολουθώντας για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες τις εισροές, τα επενδυτικά προϊόντα σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία δείχνουν βελτίωση του κλίματος των επενδυτών για το Bitcoin παρά την τελευταία πτώση. 

Ενώ η έκθεση της περασμένης εβδομάδας έδειξε ότι το Bitcoin υστερεί σε σχέση με τα altcoins, τα οποία σημείωσαν τις υψηλότερες εισροές τους τα τελευταία τρία χρόνια, τα τελευταία δεδομένα δείχνουν ότι η αγορά έχει σπάσει το ξόρκι των εκροών για το BTC. 

Η αγορά βλέπει εισροές σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία, αλλά τα altcoins παραμένουν τα αγαπημένα. 

Συνολικά 98 εκατομμύρια δολάρια μπήκαν σε επενδυτικά προϊόντα για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία την περασμένη εβδομάδα, καθιστώντας την τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα θετικών εισροών στην αγορά. 

Σύμφωνα με την CoinShares, τα 140 εκατομμύρια δολάρια σε εισροές που είδαμε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες υποδηλώνουν ότι το συναίσθημα των επενδυτών για το Bitcoin έχει βελτιωθεί σημαντικά, καθώς το νόμισμα είδε εισροές συνολικού ύψους 59 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο την τελευταία εβδομάδα. 

Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα εισροών για Bitcoin μετά από μια περίοδο 8 εβδομάδων εκροών, ανέφερε η έκθεση, σημειώνοντας ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια ‘ξέσπασμα’ που έχει υποστεί οποιοδήποτε επενδυτικό προϊόν ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων την τελευταία δεκαετία. 

Και ενώ τα επενδυτικά ταμεία με βάση το Bitcoin εξακολουθούν να αποτελούν το 65% της αγοράς, το μερίδιο αγοράς των altcoins έχει αυξηθεί στο ρεκόρ του 35% των επενδυτικών προϊόντων. Το Ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, σημείωσε επίσης την τρίτη εβδομάδα εισροών με 14,4 εκατομμύρια δολάρια, εξασφαλίζοντας μερίδιο αγοράς 28%. 

Η θέση του Ethereum στην αγορά επενδύσεων ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων δείχνει ότι οι ανησυχίες που πολλοί επενδυτές φαίνεται να είχαν με το Ethereum 2.0 έχουν εξαφανιστεί σε μεγάλο βαθμό. 

Μεταξύ άλλων altcoins, το Solana ξεπέρασε γρήγορα τον ανταγωνισμό και αυτή τη στιγμή είναι το αγαπημένο της αγοράς. Το νόμισμα είδε εβδομαδιαίες εισροές άνω των 13,2 εκατομμυρίων δολαρίων την περασμένη εβδομάδα, διπλασιάζοντας τις συνολικές εισροές του από πέρυσι. Τα επενδυτικά ταμεία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σε Solana διαθέτουν επί του παρόντος 44 εκατομμύρια δολάρια σε υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία (AuM), αξιοσημείωτα αυξημένα από τα μόλις 15 εκατομμύρια δολάρια την προηγούμενη εβδομάδα. 

To Cardano σημείωσε την τρίτη υψηλότερη απόδοση σε εισροές μεταξύ των altcoins, με την έκθεση να δείχνει ότι 6,5 εκατομμύρια δολάρια επενδύθηκαν σε σχετικά επενδυτικά προϊόντα την περασμένη εβδομάδα. Με 98 εκατομμύρια δολάρια σε AuM, κατατάσσεται ακριβώς κάτω από το Ethereum. 

Τα Polkadot και XRP είδαν επίσης αξιοσημείωτες εισροές 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων και 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων, αντίστοιχα. 


P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem.
P2P Finance is the first ecosystem that introduces an Affiliate / Referral program, with address milestones, to the DeFi industry. The P2P Token has 4 utilities, used to unlock the plethora passive earning opportunities within the platform. More Info - https://p2p.finance
Read the article in Cryptobase

P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem