Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

01/21/2024

·

28 views


Historisch Cardano patroon ontdekt, met potentiële doorbraak tot $7

Foto: Catalin Gales/Shutterstock Cardano (ADA) onderging in de afgelopen 10 dagen een milde correctie waarbij het van een lokale piek van $0,61 daalde naar zijn huidige waardering van $0,52. Crypto analist...

Historisch Cardano patroon ontdekt, met potentiële doorbraak tot $7

Cardano-ADA

Nederlanders krijgen 25 ADA gratis - analist verkiest cardano boven XRP

Foto: Catalin Gales/Shutterstock

Cardano (ADA) onderging in de afgelopen 10 dagen een milde correctie waarbij het van een lokale piek van $0,61 daalde naar zijn huidige waardering van $0,52. Crypto analist Ali Martinez speculeert dat de daling zomaar van korte duur kan zijn en dat er een explosieve stijging staat te wachten.

bitvavo_exchange_featured_image_1200x685

🎁 Begin het nieuwe jaar goed: €10,- gratis crypto naar keuze bitvavo-icon

  • Advertentie
  • Bitvavo

ADA koers: stijging van 1300%?

Martinez baseert zijn voorspelling op een historisch patroon. Hij vergelijkt de huidige situatie van ADA met die van 2020, waarin ADA een significante stijging doormaakte van ongeveer $0,10 naar een piek van iets meer dan $3, een toename van 2.900%. De analist suggereert dat als de geschiedenis zich herhaalt, ADA in april zijn opwaartse trend zou kunnen hervatten. Mocht het project dezelfde waardestijging doormaken, hoewel erg onwaarschijnlijk, dan zou dit een koers van ongeveer $15 betekenen.

#Cardano’s current consolidation phase mirrors its late 2020 behavior. If history repeats itself, we might see $ADA resuming its upward trend around April. This pattern continuation could potentially lead to an upswing toward $0.80, a brief correction to $0.60, then $7! pic.twitter.com/RuRA2EDMNP

— Ali (@ali_charts) January 19, 2024

Voordat de stijgende lijn wordt ingezet verwacht Martinez nog een correctie van ongeveer 25%, tot een waardering van ongeveer $0,40. Met nog een stijging naar $0,80, gevolgd door een korte correctie naar $0,60, voorspelt de analist daarna een stijging naar $7. Het is nog maar de vraag of de koers realistisch is. Het zou namelijk een extreem hoge marktkapitalisatie betekenen van meer dan $250 miljard, wat een evenaring is van concurrent Ethereum (ETH). Mocht de voorspelling uitkomen zijn er voor investeerders genoeg kansen om te profiteren van de verwachte prijsschommelingen die uiteraard met hun risico’s komen.

Advertisement

Cardano aan de leiding in ontwikkelactiviteit

De ontwikkelingsactiviteit van Cardano werd niet vertraagd tijdens de kerstperiode. Volgens data van blockchain analyse platform Santiment, behoudt Cardano de leiderspositie in ontwikkelingsinspanningen op GitHub, gemeten aan de hand van voorstellen voor wijzigingen en nieuwe ideeën. In een industrie met meer dan 1954 cryptocurrencies, heeft het netwerk onlangs Polkadot (DOT) van de eerste plaats verdrongen, gevolgd door Avalanche (AVAX) en Internet Computer (ICP) die in de ranglijst stegen.

Hieruit blijkt dat er nog volop gebouwd wordt achter de schermen, en dit is over het algemeen een indicatie van een goede gezondheid van een netwerk.

Meediscussiëren over dit nieuws? Doe gratis mee met onze bruisende Telegram-community van meer dan 5000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.

Post Views: 0

AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ca...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid
Crypto Insiders
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid

02/08/2024

·

19 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)