Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

08/17/2023

·

288 views


Hiába a medvepiac, masszívan vásárolnak a Cardano-bálnák

Friss blokkláncadatok azt mutatják, hogy a Cardano bálnák annak ellenére vásárolnak be nagy ütemben, hogy alapvetően a kriptopiac most egy stagnálóbb fázisában van. A Santiment elemzői által készített elemzés...

Hiába a medvepiac, masszívan vásárolnak a Cardano-bálnák

Cardano

Friss blokkláncadatok azt mutatják, hogy a Cardano bálnák annak ellenére vásárolnak be nagy ütemben, hogy alapvetően a kriptopiac most egy stagnálóbb fázisában van. A Santiment elemzői által készített elemzés szerint a 100 ezernél is több ADA tokent birtokoló tárcák száma 25294-re nőtt. Ilyen magasan 2022. áprilisa óta nem volt ez a szám.

Az altcoinok iránti érdeklődés nem csökken a piaci körülmények ellenére sem

Azt is ki kell emelni, hogy a bálnák (és cápák) bevásárlása annak ellenére növekszik, hogy egyébként a Cardano iránti befektetői hangulat eléggé negatív pályán van. 2023-ban a legmagasabban a befektetői bizalom négy hónapja volt, azóta a lánc iránti érdeklődés 35%-kal csökkent. A cikk írásakor az ADA tokennel 0.27 dollár körül kereskednek. Ez azért jelentősebb csökkenés az elmúlt 24 órára vetítve.

A Santiment elemzése arra is rámutatott, hogy más altcoin projektek is kifejezetten magas kereskedési volumennel bírnak ezekben a napokban. Mindezt úgy, hogy a Bitcoin megint csak egy rövid időre ugrott 30 ezer dollár fölé a héten. A Solana, a Pepe, a Shiba Inu vagy éppen a HarryPotterObamaSonic10Inu iránti érdeklődés komoly emelkedést mutat. Ha pedig a fejlesztői aktivitást nézzük, akkor a GitHub aktivitás alapján az elmúlt 30 napban a Polkadot, a Kusama Network és a Cardano kommitálta a legtöbbet a platformon.

Még említésre méltó aktivitással bír a Hedera, a Chainlink, az Internet computer, de a Cosmos is befért az első tízbe. Annak ellenére tehát, hogy a piacon inkáb kivárós, nyugodtabb hangulat uralkodik, a háttérben komoly munka zajlik és a komoly pénzzel bíró befektetők is most látják a lehetőségeket a bevásárlásra.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/hiaba-a-medv...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from BitcoinBazis

See more
Charles Hoskinson szerint Joe Biden megölné a kriptoipart
BitcoinBazis
Charles Hoskinson szerint Joe Biden megölné a kriptoipart

05/11/2024

·

27 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)