Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

04/01/2023

·

88 views


Handelaren opgelet: Cardano analist herkent Elliott Wave in ADA koers

De koers van ADA kreeg de afgelopen dagen een aanzienlijke impuls en steeg in slechts vier dagen tijd met ongeveer 20%. Dit kwam overeen met de verwachtingen van de analisten van Crypto Insiders, zoals aangegeven in hun meest recente analyse: "We zien dat ADA bezig is met het vormen van een ABC Elliott Wave-patroon, waarbij we nu de B-wave afronden. Daarom verwachten we dat de koers tussen de 100% en 123,6% Fibonacci zal uitkomen, wat neerkomt op een koers tussen $0,38 en $0,40, om hier weerstand te vinden. Hoewel de koers iets boven deze zone mag uitkomen, willen we graag zien dat we onder de $0,423 blijven. We verwachten dat er vanuit de blauwe weerstandszone een aanzienlijke daling zal volgen en dat de C-wave het ABC-patroon zal afronden. Over enkele dagen zullen we binnen de Premium community een nieuwe update plaatsen om de vooruitgang van ADA te bekijken. Mochten we in de tussentijd de $0,423 toch doorbreken, dan zullen we direct een nieuwe analyse delen voor ADA in de Premium omgeving."

Handelaren opgelet: Cardano analist herkent Elliott Wave in ADA koers

In dit artikel delen we een exclusieve analyse die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ervaren analisten delen 20+ van dit soort analyses in onze besloten trading-community en al meer dan 1.000 Nederlandse handelaren maken hier gebruik van.

Ervaren handelaren weten dat winstgevend handelen niet alleen mogelijk is wanneer de koers stijgt, maar ook wanneer de koers daalt. Daarom kijken we in dit artikel ook naar Cardano (ADA), onze analisten verwachten namelijk dat de koers van ADA zal gaan dalen en er hier een mooie kans ontstaat voor handelaren. Onderaan dit artikel leggen we je uit hoe dit werkt en waar je terecht kunt voor meer informatie. Als je na het lezen van de analyse nog vragen hebt of geïnteresseerd bent in meer analyses en inzichten van onze experts, dan kun je ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen.

Technische analyse ADA koers

De koers van ADA kreeg de afgelopen dagen een aanzienlijke impuls en steeg in slechts vier dagen tijd met ongeveer 20%. Dit kwam overeen met de verwachtingen van de analisten van Crypto Insiders, zoals aangegeven in hun meest recente analyse:

“We zien dat ADA bezig is met het vormen van een ABC Elliott Wave-patroon, waarbij we nu de B-wave afronden. Daarom verwachten we dat de koers tussen de 100% en 123,6% Fibonacci zal uitkomen, wat neerkomt op een koers tussen $0,38 en $0,40, om hier weerstand te vinden. 

Hoewel de koers iets boven deze zone mag uitkomen, willen we graag zien dat we onder de $0,423 blijven. We verwachten dat er vanuit de blauwe weerstandszone een aanzienlijke daling zal volgen en dat de C-wave het ABC-patroon zal afronden. 

Over enkele dagen zullen we binnen de Premium community een nieuwe update plaatsen om de vooruitgang van ADA te bekijken. Mochten we in de tussentijd de $0,423 toch doorbreken, dan zullen we direct een nieuwe analyse delen voor ADA in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 26 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Leren hoe je van deze analyse kunt profiteren?

Om te profiteren van dalende koersen maken ervaren handelaren gebruik van Bybit. Hier kun je handelen in derivaten en zogeheten short-orders plaatsen wanneer je verwacht dat een koers gaat dalen. Via deze link kun je gratis een account aanmaken en registreert Bybit dat je afkomstig bent van Crypto Insiders. Hiermee steun je ons platform en kom je in aanmerking voor leuke prijzen en aanbiedingen.

Als je na het lezen van de analyse nog vragen hebt of meer wil leren en toegang wil krijgen tot onze premium community, neem dan een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

AD

NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

NotifyLog is a powerful tool for events tracking and analytics. It helps you to track events from your website, mobile app, and server.CREATE YOUR FREE ACCOUNT


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/overzicht...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from Crypto Insiders

See more
Goed nieuws: Cardano ADA golden pocket gesignaleerd
Crypto Insiders
Goed nieuws: Cardano ADA golden pocket gesignaleerd

05/03/2023

·

50 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more
WingRiders Governance Token    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics