Logo
Cardano Ecosystem

BtcdirectEU

02/18/2024

·

47 views


Cardano groei voorspelling van Charles Hoskinson belooft veel goeds - BLOX | Nieuws

Cardano is deze week 11% gestegen en als het aan Charles Hoskinson ligt, is dat pas het begin. De oprichter van Cardano is zoals altijd optimistisch over zijn eigen bedrijf. Op YouTube gaat hij in op een analyse van Messari over het vierde kwartaal van […]

Cardano groei voorspelling van Charles Hoskinson belooft veel goeds - BLOX | Nieuws

Cardano is deze week 11% gestegen en als het aan Charles Hoskinson ligt, is dat pas het begin. De oprichter van Cardano is zoals altijd optimistisch over zijn eigen bedrijf. Op YouTube gaat hij in op een analyse van Messari over het vierde kwartaal van 2023.

De staat van Cardano

In het derde kwartaal van 2023 steeg de totale waarde die in Cardano is vastgelegd met 160%. Daarmee steeg ADA van de 34e naar de 11e plaats op de ranglijst van grootste cryptovaluta. Deze data komt van Messari, een onafhankelijk analysebureau.

Charles Hoskinson is enthousiast over de toekomst van zijn Cardano. Hij ziet Cardano niet alleen als een deelnemer aan de ‘crypto-race’, maar als een leider. De waarde van stablecoins op Cardano is met 137% gestegen en de koers van ADA is eveneens fors gestegen. Dit toont aan dat steeds meer mensen Cardano gebruiken.

De groei van Cardano wordt gedreven door een aantal factoren. De infrastructuur van Cardano wordt voortdurend verbeterd met projecten zoals Sonor, Hydra en Milkomeda. Deze projecten maken het Cardano-ecosysteem sterker en gebruiksvriendelijker.

Cardano kan grote rol spelen op wereldtoneel

Hoskinson voorspelt dat het platform enorm zal groeien en een belangrijke rol zal spelen in de wereldwijde economie. De statistieken tonen aan dat Cardano op de goede weg is. Het aantal dagelijkse transacties en actieve adressen is namelijk ook fors gestegen.

Verder valt in het rapport van Cardano te lezen:

‘Op het hoofdnetwerk van Cardano zijn technieken zoals Hydra en verschillende DeFi-projecten die gefinancierd zijn door Project Catalyst, richting productie voortgegaan. Dit introduceert nieuwe toepassingen voor protocolontwikkelaars. Naast het hoofdnetwerk bieden partnerketens en sidechains ontwikkelaars mogelijkheden om gebruik te maken van diverse uitvoeringsomgevingen.’

‘Nieuwe liquiditeit en nieuwe infrastructuur dragen synergetisch bij aan de groei van Cardano. Belangrijk is dat de groei van het ecosysteem in 2023 parallel liep met de decentralisatie-initiatieven uiteengezet in CIP-1694, SanchoNet en Mithril.’

Ondanks de uitdagingen is de toekomst van Cardano rooskleurig. De technologische innovatie, de sterke marktdynamiek en het enthousiasme van de community maken Cardano tot een platform met veel potentieel.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on BtcdirectEU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/groei-cardan...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from BtcdirectEU

See more
Oprichter Cardano is bezorgd over de invloed van financiële instellingen - BLOX | Nieuws
BtcdirectEU
Oprichter Cardano is bezorgd over de invloed van financiële instellingen - BLOX | Nieuws

02/15/2024

·

51 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)