Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

05/03/2023

·

243 views


Goed nieuws: Cardano ADA golden pocket gesignaleerd

Cardano is de afgelopen vijf dagen met ongeveer 8% gedaald, maar lijkt ondertussen weer iets te herstellen. Dit herstel zagen de analisten van Crypto Insiders al aankomen, zo deelden zij het volgende al eerder deze week met Premium leden: "Voor ADA is er goed nieuws: we zijn namelijk bullish op de korte termijn. Onze verwachting is gebaseerd op het feit dat we momenteel een B wave zien in een ABC Elliott Wave patroon. Deze B-wave is een correctieve golf, wat betekent dat deze tegen de grotere trend ingaat. Wij verwachten dat de koers van ADA zal eindigen in de golden pocket van Fibonacci, oftewel de zone tussen $0,42 en $0,43. Echter, vanuit deze golden pocket verwachten we een harde daling. Maar dit biedt ons als traders mogelijk een nieuw instapmoment tussen de $0,33 en $0,36. Hoewel deze zone op dit moment nog erg groot lijkt, kunnen we deze preciezer maken naarmate de koers er dichter in de buurt van komt. In onze Premium omgeving houden we deze analyse up-to-date en delen we binnen enkele dagen weer een nieuw versie." 

Goed nieuws: Cardano ADA golden pocket gesignaleerd

In dit artikel delen we een recente analyse van Cardano (ADA) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ADA koers

Cardano is de afgelopen vijf dagen met ongeveer 8% gedaald, maar lijkt ondertussen weer iets te herstellen. Dit herstel zagen de analisten van Crypto Insiders al aankomen, zo deelden zij het volgende al eerder deze week met Premium leden:

“Voor ADA is er goed nieuws: we zijn namelijk bullish op de korte termijn. Onze verwachting is gebaseerd op het feit dat we momenteel een B-wave zien van een ABC Elliott Wave patroon. 

Deze B-wave is een correctieve golf, wat betekent dat deze tegen de grotere trend ingaat. Wij verwachten dat de koers van ADA zal eindigen in de golden pocket van Fibonacci, oftewel de zone tussen $0,42 en $0,43. Echter, vanuit deze golden pocket verwachten we een harde daling, maar dit biedt ons als traders mogelijk een nieuw instapmoment tussen de $0,33 en $0,36. 

Hoewel deze zone op dit moment nog erg groot lijkt, kunnen we deze preciezer maken naarmate de koers er dichter in de buurt van komt. In onze Premium omgeving houden we deze analyse up-to-date en delen we binnen enkele dagen weer een nieuw versie.” 

Deze analyse is op 1 mei met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/overzicht...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
"Cardano is dood" - Oprichter haalt hard uit en verdedigt project
Crypto Insiders
"Cardano is dood" - Oprichter haalt hard uit en verdedigt project

last Monday at 4:25 PM

·

7 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)