Figyelem! ADA tárcát másoló csalók lopják a tokent

2 months ago    94 views
Telegram LinkedIn
RavenDex, First Cross-Chain Swap DEX On The Cardano Ecosystem

Daedalus csaló

Egy frissen feltűnt csaló weboldal, ami a hivatalos Daedalus ADA-tárcával egy az egyben megegyezik, a Discordon szedi a Cardano projekt tokenét birtokló áldozatokat.

Egy Reddit felhasználó által azonosított hamis weboldal arra csábítja a felhasználókat, hogy frissítsék a Daedalus (hivatalos domainje: https://daedaluswallet.io) tárcájukat. A ‘Cardano Official Release’ névre keresztel hamis Discord fiók egy bejegyzésben írja, hogy kötelezően frissíteniük kell a Daedalus tárcájukat (nem igaz), majd egy https://daedaluswallet.one hamis weboldalra irányítanak át. Az oldal egy az egyben másolja a fenti első hivatalos weboldal tartalmát.

A csalók állítása szerint a frissítés után számos új funkció lesz elérhető az ADA tárcájukon, köztük kriptovaluta váltás euróra, dollárra stb., vagy gyorsabb tranzakciók és stabilitás.

Itt figyelmeztetünk újfent minden ADA tulajdonost, a https://daedaluswallet.one egy csaló oldal és semmiképp se töltsön le és helyezzen el a tárcában tokeneket, mert gyaníthatóan soha többet nem látja azokat.

Kapcsolódó:

Árnyék-gyülekezőhely Facebook csoport alternatív pénzügyekben gondolkodóknak.😉


P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem.
P2P Finance is the first ecosystem that introduces an Affiliate / Referral program, with address milestones, to the DeFi industry. The P2P Token has 4 utilities, used to unlock the plethora passive earning opportunities within the platform. More Info - https://p2p.finance
Read the article in BitcoinBazis

P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem