Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

03/27/2023

·

114 views


Ezeken a kriptoprojekteken történt a legtöbb fejlesztés az elmúlt hónapban

Egy kriptoelemző cég nemrégiben megosztotta, mely projekteknél volt a legtöbb fejlesztési tevékenység az elmúlt 30 napban. A Santiment legújabb tweetjében közzétette a 10 kriptoeszköz listáját, amelyet az...

Ezeken a kriptoprojekteken történt a legtöbb fejlesztés az elmúlt hónapban

kriptoprojekt

Egy kriptoelemző cég nemrégiben megosztotta, mely projekteknél volt a legtöbb fejlesztési tevékenység az elmúlt 30 napban.

A Santiment legújabb tweetjében közzétette a 10 kriptoeszköz listáját, amelyet az elmúlt hónapban végzett fejlesztési aktivitásuk alapján állítottak sorrendbe. Ezeket a kriptoeszközöket aszerint rangsorolták, hogy az elmúlt időszakban hány említésre méltó github commitet végeztek rajtuk.

A bejegyzés alapján a Polkadot (DOT), a Kusama (KSM) és a Cardano (ADA) került a legtöbbet fejlesztett protokollok listájának élére. A dobogósok után a Web3 projekt Internet Computer (ICP) következett, mely 399,7 committel végzett a negyedik helyen.

🧑‍💻 Top 10 #crypto assets by development activity: notable #github commits, past 30 days:

1) #Polkadot $DOT
2) #Kusama $KSM
3) #Cardano $ADA
4) #InternetComputer $ICP
5) #Ethereum $ETH
6) #Status $SNT
7) #Hedera $HBAR
8) #Cosmos $ATOM
9) #Chainlink $LINK
10) #Decentraland $MANA pic.twitter.com/4vOnIuUR7a

— Santiment (@santimentfeed) March 24, 2023

Minél több a fejlesztés, annál hitelesebb a projekt

Az elemző cég korábban azt mondta, hogy a kriptoprojekt köré összpontosuló nagy fejlesztési aktivitás határozottan pozitív jelekre utal. A folyamatos fejlesztések alapján a fejlesztők arra következtetnek, hogy az adott protokollon új funkciók bevezetése készülődik, mely a hálózat sikerességének növekedését eredményezheti. A hálózatokon végbemenő folyamatos tevékenységek egyaránt csökkentik a valószínűségét az olyan feltételezéseknek, miszerint a tárgyalt projekt csak egy scam lenne.

A lista élén álló, hálózatok közötti átjárást biztosító crosschain network, a Polkadot (DOT) a cikk írásakor 6,01 dolláron kereskedik. A KSM, a piaci kapitalizáció alapján csupán 136. helyen álló kriptoeszköz 33,22 dolláron kereskedik, és 0,21%-kal csökkent az elmúlt napban. A harmadik helyet elfoglaló, Ethereum-versenytárs, a Cardano (ADA) jelenlegi árfolyama pedig 0,35 dollár, mely az elmúlt 24 órában 2,65%-kal csökkent.

AD

NotifyLog.com - One stop tool for events tracking and analytics

NotifyLog is a powerful tool for events tracking and analytics. It helps you to track events from your website, mobile app, and server.CREATE YOUR FREE ACCOUNT NOW!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/ezeken-a-kri...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from BitcoinBazis

See more
Mi teszi a Cardano, AiDoge, és Tradecurve projekteket egyedi vételi ajánlattá az évben
BitcoinBazis
Mi teszi a Cardano, AiDoge, és Tradecurve projekteket egyedi vételi ajánlattá az évben

05/24/2023

·

28 views

Related News

See more

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)