Európában eladták az első ingatlant 4,1 millió eurónyi Cardanóért

1 month ago    140 views
Telegram LinkedIn
Join us in creating a new level of authenticity in document verification.

4,1 millió euró értékű portugáliai luxuslakásokért Cardanóval (ADA) fizetett a vevő. Egyre jobban összefonódik az ingatlanipar és a kriptoökoszisztéma.

A Prometheus International ingatlanfejlesztő cég két luxusingatlant adott el Madeira szigetén, összesen 4,1 millió euró értékben Cardanóért.

Madeira Portugália autonóm régiója, amely négy szigetből áll, mintegy 430 mérföldre Afrika északnyugati partjaitól. Enyhe éghajlatáról és egzotikus növényzetéről ismert, így a tengerpart és a természet iránt érdeklődők számára a egyik legkedveltebb célpontja.

A Prometheus vezérigazgatója, Priyesh Patel elmondta, hogy a cég azért döntött a kriptovaluta elfogadása mellett, hogy szélesebb közönséget szólítson meg.

“Úgy pozicionáltuk magunkat, hogy minden piac számára vonzóak legyünk, és a jelenlegi forradalom a kriptopénz.”

Ahogy a kriptovaluták egyre nagyobb elismertségre tesznek szert, úgy válik egyre gyakoribbá a digitális eszközökkel történő lakásvásárlás. Ez jó hírt jelent a korai befektetők számára, akik masszívan profitálhatnak, amint egyre szélesebb körben fogadják el a kriptopénzeket.

A két luxusingatlan volt az első Európában, amelyet Cardanóért adtak el. A portugál média, a Sapo kommentálta, hogy az üzlet egyben az ország eddigi legnagyobb kripto ingatlaneladása is volt.

“a legdrágább luxus ingatlanvásárlás Portugáliában a blokklánc forradalom óta”.

A Sapo elárulta, hogy a névtelen vevő 0,06 dollárért vette az ADA-t. Ez 2018 szeptembere körül lehetett, de azóta többször is volt már, hogy az árfolyam erre a szintre süllyedt.

A portál arra is utalt, hogy a vevő még mindig sok pénzt tart a kriptovalutában, és jelezte, hogy további ingatlanokat szeretne vásárolni, amikor az ADA eléri az 5 dollárt.

Az ingatlan egy viszonylag kiaknázatlan piac a kriptók számára

Adam Redolfi, a Barnes International ingatlancég ügyvezető partnere elmondta, hogy manapság egyre több ingatlantulajdonost lát, aki elfogadja a kriptovalutát fizetőeszközként.

Mi több, Redolfi előrejelzése szerint a jövőben a kriptók és az ingatlanok között még szorosabb kapcsolat alakul majd ki.

Az ingatlaniparban az okosszerződéseknek is egyre komolyabb szerepe van. A papíralapú szerződések helyettesítésével az okosszerződések biztosítják az információkat és automatizálhatják a tranzakciót harmadik felek bevonása nélkül.

Verlux is Building The Biggest Cross-Chain NFT Marketplace On The Cardano Blockchain - Join Seed Sale
AFRIXX - An African generative NFT project


BUY AFRIXX NFT - An African generative NFT project
The first NFT project to combine art and history, aiming to expand the knowledge of Africans and their history. BUY NFT NOW - https://afrixx.io/buy
Read the article in BitcoinBazis
A decentralized Bison meme coin on cardano network
ADACASH - Earn passive income.