Logo
Cardano Ecosystem

Coinkolik

07/11/2021

·

842 views


eToro, Platformun En Popüler 10 Kripto Para Birimini Açıkladı

eToro kullanıcıları, ikinci çeyrekte elinde Bitcoin ve Ethereum’dan ziyade Cardano tuttu. eToro’nun 30 Haziran tarihli anlık görüntüsüne göre, Cardano (ADA) piyasa değeri açısından en büyük iki kripto para birimini geçerek zirveyi ele geçirdi. İkinci çeyrekte...

eToro, Platformun En Popüler 10 Kripto Para Birimini Açıkladı

eToro kullanıcıları, ikinci çeyrekte elinde Bitcoin ve Ethereum’dan ziyade Cardano tuttu. eToro’nun 30 Haziran tarihli anlık görüntüsüne göre, Cardano (ADA) piyasa değeri açısından en büyük iki kripto para birimini geçerek zirveyi ele geçirdi. İkinci çeyrekte Bitcoin, ilk çeyreğe kıyasla birinci sıradan gerileyerek ikinci sırada yer aldı.

etoro en populer kripto para birimlerini acikladi cardano ada bitcoin btc ve ethereumu eth geride birakti 1

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

İlk çeyrek ve 2020 raporlarında yer almayan Dogecoin ise ikinci çeyrekte büyük bir sıçrama kaydederek 5. sıra ile listeye giriş yaptı. eToro’nun CEO’su Yoni Assia’ya göre, eToro’ya Dogecoin alım satımını ekleme kararı, uzun bir sürenin ardından ancak bu yıl Mayıs ayında geldi.

2013 yılında bir şaka olarak başlayan Dogecoin, kısmen Elon Musk ve Mark Cuban gibi tanınmış destekçiler sayesinde, son zamanlardaki sert düşüşlerin ardından bile kayda değer kazanımlar elde etti. 

Kripto para bu yıl eToro, Coinbase ve Gemini dahil olmak üzere çok sayıda kripto para borsasındaki listelemelerle desteklendi ve kripto borsası FTX’in milyarder kurucusu tarafından “yılın varlığı” seçildi.

Yakın zamanda, yaklaşan halka arzı için bir S-1 başvurusunda Robinhood, platformunun 2021’in ilk çeyreğinde Dogecoin alım satımı yapan müşterilerden yaklaşık 30 milyon dolar gelir elde ettiğini açıkladı. Bu rakamın Dogecoin fiyatı %1.375’ten fazla yükseldiği için daha da artması bekleniyordu.

Altcoin’lerin yükselişi, Bitcoin’in toplam kripto para piyasasındaki payının üç yıl içinde ilk kez %50’nin altına düşmesine neden oldu. Bu rakam şu anda CoinGecko verilerine göre %43 seviyesinde bulunuyor.

Fintech firması PolySign’ın CEO’su Jack McDonald konu hakkında şunları söyledi:

“İnsanlar, çok kalabalık BTC alım satımına kıyasla daha geniş altcoin evrenine bakıyorlar. BTC ile piyasanın geri kalanı arasında açık bir korelasyon olsa da altcoin’ler, kişilerin yatırımlarını çeşitlendirmek için bir fırsat.”

NFT alanındaki bir şirket olan Dbilia.com’un kurucusu Everett Kohl, nispeten yakın zamanda kurulanlar olmak üzere altcoin’leri satın almak ve tutmanın da ekosisteme daha fazla güven duyulduğunu gösterdiğini söylüyor. 

Yine de Blockchain Consulting’in kurucu ortağı ve COO’su Eloisa Marchesoni gibi bazıları için altcoin’lere yatırım yapmak daha fazla risk anlamına geliyor:

“Yükselirken kar almıyorsanız, ayı piyasasında hayatta kalmayı ve fiyat hareketlerini geri gelmesini umarak bir sürü ölü veya durgun sermayenin üzerinde oturma riskini almış olursunuz. Tarihsel olarak bunlardan sadece birkaçı bir boğa koşusundan diğerine geçmeyi başarıyor.”

AD

Proposals Catalyst F14 - Cast your vote, search "Otavio" in the Voting App.

If you are you using your ADA to vote in Cardano’s Project Catalyst don’t forget to voice your vote. We would be excited if you can see, comment, share and vote for us. Tip: To find them its easiest to search for "Otavio"Vote for Us


Read Original Article on Coinkolik

ORIGINAL SOURCE

https://www.coinkolik.com/etoro-platform...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from Coinkolik

See more
Cardano'da (ADA) tehlike sinyali: Balina aktivitesi düştü
Coinkolik
Cardano'da (ADA) tehlike sinyali: Balina aktivitesi düştü

12/25/2024

·

202 views

Related News

See more
Voting for Us - Catalyst Fund 14

Featured News

See more



    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)